رسپی

دستور تهیه پخت ۳ مدل کیک خوش طعم با هلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کیک هلو | کیک تابستانی با هلو

کیک هلو یک دسر خوشمزه است که با مواد مختلف درست می‌شود و می‌تواند طعم‌های متفاوتی داشته باشد. کیک هلو ساده، کیک هلو با شکلات سفید، کیک اسفنجی با هلو از جمله این کیک‌های خوشمزه هستند.

دستور تهیه چند نوع کیک هلو لذیذ و خوشمزه

1. دستور تهیه کیک هلو و شکلات سفید

مواد لازم :

  • کره نرم شده : 250 گرم
  • شکر : 200 گرم
  • آرد : 300 گرم
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  • وانیل : 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : 3 عدد بزرگ
  • ماست پر چرب : 200 گرم
  • شکلات سفید قالبی : 200 گرم
  • هلو : 2 عدد
  • مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک
  • شکلات سفید قالبی : (مقدار آن در ذیل، بیان شده)
  • پنیر پر چرب : 200 گرم
  • ماست پرچرب : 200 گرم
  • پسته خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه کیک هلو و شکلات سفید

  1. دمای فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. برای پخت این کیک از قالبی با دیواره حدود 22 سانتیمتر استفاده کنید. کف و دیواره‌های آن را با کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شود. 50 گرم از شکلات سفید را رنده کنید و بقیه را خرد کنید. شکلات رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، تخم‌مرغ و ماست را به ترکیب شکر و کره اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
  3. هلوها را به قطعات کوچک خرد کرده و به مواد اضافه کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت داخل فر بگذارید. چنگالی را در کیک فرو کنید و اگر مایه کیک به آن نچسبید، کیک آماده است. سپس آن را از قالب خارج کرده و بگذارید سرد شود.
  4. برای تهیه کرم کیک، ابتدا مقداری آب را در یک ماهیتابه گرم کنید تا به جوش بیاید.
  5. ظرف شکلات سفید خرد شده را روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس از روی حرارت بردارید.
  6. پنیر را بزنید تا نرم شود. سپس ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. شکلات ذوب شده را به این ترکیب اضافه کرده و دوباره هم بزنید. وقتی کرم سرد شد، آن را روی کیک بزنید و با پسته تزئین کنید.

2. دستور تهیه کیک اسفنجی با طعم هلو

مواد لازم :

  • تخم مرغ …….. 4 عدد (به دمای اتاق رسیده باشد)
  • پودر شکر …… 100 گرم
  • نمک …………. 4 گرم (در صورت شور بودن نمک، 2 گرم استفاده کنید)
  • وانیل شکری …. 1 قاشق مرباخوری
  • آرد کیک ……… 140 گرم (آرد را 3 بار الک کنید)
  • روغن مایع ……. 30 گرم
  • شیر تازه ………. 30 گرم
  • وانیل …………… 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای فیلینگ یا مایه داخلی کیک :

  • کمپوت هلو …… 1 قوطی
  • خامه …………. 250- 300 گرم
  • پودر شکر ……. 60 – 70 گرم
  • وانیل شکری …. 1 قاشق مربا خوری

دستور تهیه کیک اسفنجی با طعم هلو

کف قالب کیک 20 سانتی متری را با اسپری روغن چرب کرده و کاغذ روغنی به اندازه کف قالب گرد بریده و قرار دهید. اگر قالب شما نچسب نیست، همین کار را با دیواره‌های آن هم انجام دهید.

من از قالب کمربندی نچسب استفاده کردم و تنها کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندم. فر را به دمای 180 درجه سانتی‌گراد (160 درجه سانتی‌گراد برای فرهای برقی) گرم کنید.

اگر فر شما از نوع توکار و کوچک است، توری فر را در وسط فر قرار دهید.

دستور تهیه پخت ۳ مدل کیک خوش طعم با هلو (مرحله به مرحله)

“““html

تا زمانی که قالب آماده شود، اگر فر شما بزرگتر است، توری فر را در طبقه پایین تنظیم کنید.

نحوه تهیه:

  1. در یک کاسه، با همزن برقی تخم مرغ‌ها، پودرشکر، وانیل و نمک را به مدت 5 تا 7 دقیقه به سرعت هم بزنید تا حجم مواد دو برابر شود. سپس دور همزن را روی کم بگذارید و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر هم بزنید. این کار باعث می‌شود حباب‌های هوا در خمیر ثابت بمانند و کیک بافت بهتری پیدا کند.
  2. آرد کیک الک شده را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. (فولد کردن یعنی مواد را به صورت دورانی و زیر و رو کنید و از هم زدن مستقیم پرهیز کنید)
  3. حدود یک‌سوم از مایه کیک را در یک کاسه جداگانه با روغن مایع مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به بقیه مایه کیک اضافه کرده و به آرامی فولد کنید. این کار به شما کمک می‌کند که روغن به خوبی با مواد مخلوط شده و از خوابیدن پف خمیر کیک جلوگیری کنید.
  4. شیر تازه را به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. (در همه مراحل مواد را باید به آرامی فولد کنید و از هم زدن تند پرهیز کنید)
  5. خمیر کیک آماده شده را در قالب ریخته و در فر گرم شده به مدت 35 دقیقه قرار دهید، یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارج شود. بعد از 5 دقیقه کیک را از قالب خارج کرده و روی سینی فر قرار دهید تا کاملاً خنک شود. در این زمان می‌توانید مواد درونی کیک را آماده کنید.

نحوه تهیه خامه و لایه درونی کیک هلو

1. اگر از خامه زده شده استفاده نمی‌کنید و خامه شما شل است، باید آن را هم بزنید.

  • برای این کار، خامه و ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فریزر بگذارید؛ دقت کنید که یخ نزند.
  • سپس خامه را در ظرف خنک ریخته و با دور متوسط همزن هم بزنید. (اگر هوا گرم است، ظرف خامه را روی کاسه یخ قرار دهید تا خامه شل نشود).
  • به هم زدن ادامه دهید به مدت 5 تا 8 دقیقه سپس وانیل و پودرشکر را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید، در حین هم زدن. وقتی که پره‌های همزن از روی خامه محو شدند، یعنی خامه خوب زده شده است.
  • اگر بعد از چند ثانیه جای پره‌های همزن محو شد، یعنی خامه نیاز به هم زدن بیشتری دارد.

2. حال که خامه آماده شده و کیک خنک شده است، آب کمپوت هلو را جدا کرده و هلوها را به صورت ورقه‌ای برش بزنید.

سپس کیک را از طول به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. کیک سه لایه خامه بیشتری می‌گیرد و خوشمزه‌تر و مرطوب‌تر است، ولی من به دلایل تغذیه‌ای خامه کمتری استفاده می‌کنم؛ این انتخاب کاملاً سلیقه‌ای است.

3. با برس، آب کمپوت را روی لایه‌های کیک بمالید تا مرطوب شوند، اما مواظب باشید که آنقدر خیس نشود که کیک خراب شود.

4. پس از مرطوب‌سازی کیک، خامه را با قیف یا لیسک روی لایه‌ی کیک بگذارید تا کامل پر شود. سپس برش‌های هلو را روی خامه‌ها بچینید تا کل خامه پوشیده شود.

اکنون لایه بعدی را بگذارید. برای صاف شدن روی کیک، لایه آخر را برعکس بگذارید تا قسمت صاف بر روی کیک باشد.

5. سپس یک لایه خامه روی و اطراف کیک قرار دهید و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد.

6. بعد از کمی زمان، کیک را از یخچال خارج کرده و دوباره روی و اطراف آن را با خامه بپوشانید. برای تمیز و صاف شدن خامه، بعد از اتمام کار با روبان یا یک تکه کاغذ روی آن را صاف کنید.

7. روی کیک را با برش‌های هلو و شکوفه‌هایی از خامه تزئین کنید. می‌توانید از ترافل رنگی برای دور کیک استفاده کنید. همچنین برای براق شدن برش‌های هلو، نصف پیمانه آب کمپوت را گرم کنید و با یک قاشق چای‌خوری ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود.

8. سپس کمی…

“““html

که خنک شد روی هلوها بریزید تا براق شوند.

نکات مهم برای تهیه کیک هلو در خانه

  • پودر شکر همان Caster Sugar است.
  • بهترین آرد برای تهیه کیک، آرد کیک (Cake Flour) می‌باشد. اما اگر ندارید، می‌توانید از آرد ساده سفید هم استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع روغن مایع گیاهی مثل روغن آفتابگردان، کانولا و حتی روغن سالاد استفاده کنید. فقط از روغن زیتون استفاده نکنید چون طعم و بافت کیک رو خراب می‌کند.
دستور تهیه کیک هلو خانگی

3. دستور تهیه کیک هلو ساده

مواد لازم :

  • شکر چهار قاشق غذاخوری
  • پودر جوزهندی ربع قاشق چای خوری
  • هلوی خرد شده (بهتر است حلقه شده باشد) دو فنجان
  • آب لیموی تازه یک قاشق چای خوری
  • آرد یک و یک سوم فنجان
  • شکر سه چهارم فنجان
  • بیکینگ پودر یک و سه چهارم قاشق
  • نمک ربع قاشق چای خوری
  • کره سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر نصف فنجان
  • وانیل یک قاشق چای خوری

دستور تهیه :

  1. کره را روی حرارت ذوب کنید و با چهار قاشق غذاخوری شکر و جوز هندی مخلوط کنید.
  2. سپس از روی حرارت بردارید و برش‌های هلو را درون آن بچینید و کمی آب لیمو روی آنها بپاشید.
  3. آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره ذوب شده، شیر و وانیل را به آن اضافه کنید. خمیر را خوب مخلوط کنید و بعد تخم‌مرغ را به آن بیفزایید.
  4. حالا خمیر را روی هلوها بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  5. بعد از خارج کردن از فر، اجازه دهید پنج دقیقه خنک شود و سپس آن را در ظرف موردنظر برگردانید.
دستور تهیه کیک هلو خانگی

بیشتر بخوانید :

آشنایی با چند نکته درباره قالب‌های کیک و ژله

دستور تهیه چیز کیک ژاپنی با روش اصلی و سنتی + نکات کلیدی

دستور تهیه کیک سیب و موز سریع و آسان

دستور تهیه کیک میوه‌ای ساده و کم‌هزینه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا