رسپی
دستور تهیه پخت ۵ مدل املت گوشت و خواص بی نظیر آن + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه انواع املت گوشت خوشمزه به همراه مهم ترین نکات پخت
املت گوشت یکی از انواع خوشمزه املت است که میتوان آن را برای صبحانه، شام یا حتی به عنوان میان وعده تهیه کرد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه املت گوشت قهوه خانه ای
1 – دستور تهیه املت گوشت و تخم مرغ
مواد لازم :
- گوشت چرخ شده=200 گرم
- تخم مرغ زده شده=5 عدد
- نمک=2/1 قاشق مرباخوری
- کره=2 قاشق غذاخوری
- روغن=2 قاشق غذاخوری
- فلفل و زردچوبه=کمی
دستور تهیه :
- گوشت را در ماهیتابه بریزید و آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا آب گوشت کاملا بخار شود.
- روغن و کره را به گوشت اضافه کنید.
- نمک و ادویه را به مخلوط اضافه کرده و گوشت را تفت دهید.
- تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و بگذارید آماده شوند.
- مواد را در ظرفی بریزید و سرو کنید.
2 – دستور تهیه املت گوشت با فلفل دلمه ای
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- قارچ 10 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه 3 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه به میزان لازم
دستور تهیه:
- پیاز را به تکههای کوچک خرد کنید و در تابه با مقداری روغن سرخ کنید.
- وقتی پیاز کمی نرم شد، فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
- گوشت چرخ کرده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
- وقتی گوشت کمی سرخ شد، ادویه، زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
- گوجه را رنده کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه کشیده شود و گوشت خوب بپزد.
- قارچها را خرد کنید و زمانی که آب گوجه جمع شد، به مخلوط اضافه کنید.
- اجازه دهید که آب قارچها نیز بخار شود و گوشت و قارچ با هم بپزند.
- سه تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید.
- وقتی خوراک گوشت آماده شد و آب آن بخار شد، تخم مرغهای زده شده را روی آن بریزید. دقت کنید که تخم مرغ را در همه جا بچکانید.
- اجازه دهید بدون هم زدن با حرارت ملایم تخم مرغها بسته شوند.
- میتوانید در تابه را هم بگذارید تا تخم مرغها سریعتر بپزند.
- زمانی که تخم مرغها کاملاً پخته شدند، املت را برش بزنید یا در ظرف بیاندازید و سرو کنید.
3 – دستور تهیه املت گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
- پیاز ۲ عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه به
“““html
دستور تهیه:
- پیاز را خلال کرده و با کمی روغن سرخ کنید. مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
- سپس گوشت چرخ کرده که با پیاز رنده شده مخلوط شده است را به پیاز داغ اضافه کرده و سرخ کنید تا آب گوشت بخار شود.
- گوجه فرنگی خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید تا آب آن بخار شود و به روغن بیافتد. بعد نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
- تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. کمی شیر و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و در تابه با روغن داغ بریزید. در تابه را بگذارید تا املت بسته شود.
- مخلوط گوشت را روی املت بریزید و با چنگال املت را لوله کرده و در دیس قرار دهید.
4 – دستور تهیه املت گوشت و گردو
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- قارچ ورقهای: دو پیمانه
- سیبزمینی خلالی: سه پیمانه
- فیله گوجهفرنگی: یک پیمانه
- زرشک: ۱/۴ پیمانه
- گردوی خرد شده: ۱/۴ پیمانه
- جعفری و پیازچه ساطوری: نصف پیمانه
- پیازداغ: سه قاشق غذاخوری
- سیر: چهار حبه
- تخممرغ: سه عدد
- کره: ۱۰۰ گرم
- نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
- شیر: چهار قاشق غذاخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه :
- گوشت را با دو حبه سیر رنده شده و پیاز داغ به همراه ۲۰ گرم کره، روغن و زردچوبه سرخ کنید، سپس پیازچه و جعفری را اضافه کنید.
- فیله گوجهفرنگی را هم بیفزایید و تفت دهید.
- گردو و زرشک را اضافه کرده و سعی کنید همه چیز خوب تفت بخورد. در ظرف دیگری، قارچ را با کمی کره سرخ کنید و به مخلوط اضافه کنید.
- سیبزمینیها را هم از قبل سرخ کرده و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه باقیمانده، کره را آب کرده و سیبزمینیها را در آن قرار دهید.
- مقداری از ادویهها را روی سیبزمینیها بپاشید و مابقی ادویهها و دو حبه سیر رنده شده دیگر را به مواد اضافه کنید و روی سیبزمینیها بریزید.
- تخممرغها و شیر را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا املت آماده شود.
5 – دستور تهیه املت مجلسی گوشت و قارچ
مواد لازم :
- تخممرغ: ۳ عدد
- جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- گوشت قرمز چرخ کرده: ۱۱۰ گرم
- قارچ ورقه شده: ۱۱۰ گرم
- پیاز متوسط خردشده: نصف پیاز
- روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
- پنیر گودا رنده شده: نصف پیمانه
دستور تهیه :
- در یک کاسه کوچک، تخممرغها را با جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل هم بزنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه، گوشت چرخ کرده را روی حرارت متوسط بپزید تا قهوهای شود. سپس کناری بگذارید.
- پیازها و قارچ را روی حرارت متوسط سرخ کنید تا نرم شوند (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) و دمای فر را روی ۵۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- روغن زیتون را در یک قابلمه بریزید و آن را تکان دهید تا همه جای آن چرب شود. گوشت پخته، پیاز و قارچها را به طور یکنواخت در آن پخش کنید.
- مخلوط تخم مرغ هم زده را روی آن بریزید و قابلمه را تکان دهید تا تخممرغ همه جا پخش شود. برای ۲ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. سپس پنیر را روی آن بپاشید. قابلمه را به فر منتقل کنید.
- برای یک تا دو دقیقه یا تا زمانی که تخممرغها بپزند، در فر بپزید.
- قابلمه را از فر بیرون بیاورید و با احتیاط املت را داخل بشقاب بگذارید.
“““html
خواص بینظیر خوردن املت
- خوردن املت استرس و افسردگی را کاهش میدهد!
- پزشکان به افراد توصیه میکنند که هنگام بروز استرس و افسردگی از غذاهای سالم و ورزش به جای داروها استفاده کنند.
- یکی از غذاهای سالم و مفیدی که میتواند به رفع مشکلات عصبی از جمله استرس و افسردگی کمک کند، تخممرغ است.
- گفتنی است که املت و غذاهایی که تخممرغ در آنها زیاد استفاده میشود، سرشار از ویتامین B هستند.
- بررسیها نشان میدهند که ویتامین B یکی از ویتامینهای ضروری بدن است و کمبود آن میتواند باعث اختلالات عصبی در مغز شود. به همین دلیل پزشکان برای رفع مشکلات عصبی و افسردگی، انواع ویتامین B را به بیماران تجویز میکنند.
- البته باید مراقب باشید تا در مصرف تخممرغ زیادهروی نکرده و موجب افزایش کلسترول خون و بروز مشکلات قلبی-عروقی نشوید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه املت گوجه فرنگی و خواص شگفتانگیز آن
املت لقمهای | دستور تهیه بوریتو خوشمزه با ژامبون برای صبحانه
املت شاک شوکا | دستور تهیه املت محبوب تونسی