رسپی

دستور تهیه پد تای (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پد تای

پد تای، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای نودلی در دنیا است که شما می‌توانید آن را با میگو یا گوشت سفید، مانند سینه مرغ، تهیه کنید. همچنین می‌توانید از سبزیجات خوش‌عطر و دلخواه خود برای تزیین این غذا استفاده کنید. طعم عالی و ظاهر زیبا این غذا، مورد پسند اکثر افراد قرار می‌گیرد و مخصوصاً برای کودکان گزینه‌ای سالم و مغذی به حساب می‌آید.

از دیگر غذاهای معروف و خوشمزه می‌توان به کاناپ ژامبون، فیلو کاپ میگو، اسپرینگ رول سبزیجات، راتا مرغ و بادام، پیروگی، کبه، تارت گوجه و ریحان، فتوچینی با میگو، کرپ مرغ و قارچ و… اشاره کرد.

مواد لازم :

میگو: ۱۲ عدد
بادام زمینی: ۲۰ عدد
تمرهندی: ۴ بسته
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
جوانه ماش: ۱ لیوان
فتوچینی پخته: ۳ لیوان
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
ساقه سیر: ۳ لیوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم

دستور تهیه پد تای

مراحل پخت :

گام 1 تمرهندی را در آب خیس کنید و دانه‌های آن را جدا کنید.
گام 2 سپس آن را با سس سویا و شکر ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سس غلیظ شود.

گام 3 میگوها را در یک ماهیتابه جداگانه کمی تفت دهید.
گام 4 سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید و به میگوها اضافه کنید.
گام 5 فتوچینی پخته شده، تخم مرغ و سس آماده را هم به میگوها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش کنید.

دستور تهیه پد تای تایلندی

گام 6 در یک ماهیتابه دیگر بادام زمینی، جوانه ماش، ساقه‌های سیر خلال شده، آب لیمو ترش و فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.
گام 7 در هنگام سرو، مخلوط بادام زمینی را روی میگوها بریزید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه پد تای (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا