رسپی

دستور تهیه پرالین فرانسوی شیرینی خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پرالین فندق

اگر شما از آن دسته پدر و مادرهایی هستید که دوست دارید خوراکی هایی که به فرزندانتان می دهید را خودتان درست کنید و از محصولات آماده استفاده نکنید، این مطلب می‌تواند برایتان جالب باشد.

ما در اینجا به شما طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه می‌دهیم که هم تهیه‌اش ساده است و هم برای سلامتی مفید. این شیرینی پرالین نام دارد و می‌توانید آن را با انواع مغزها مثل گردو، پسته، فندق و … تهیه کنید.

در این مقاله، ما پرالین فندقی را به شما آموزش می‌دهیم. درست کردن این پرالین نیاز به مهارت خاصی ندارد و هر کسی می‌تواند آن را به راحتی در خانه درست کند.

دستور تهیه پرالین فرانسوی

مواد لازم برای تهیه پرالین فرانسوی:

  • مغز فندق خام 50 گرم
  • شکر 50 گرم

مراحل تهیه پرالین فرانسوی:

همانطور که گفتیم، شما می‌توانید پرالین را با هر نوع مغز یا آجیل که دوست دارید درست کنید. حتی می‌توانید چند نوع مغز را ترکیب کرده و پرالین خوشمزه‌تری بسازید.

برای تهیه پرالین فندقی فرانسوی، ابتدا فر را روی حرارت 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. وقتی فر گرم شد، فندق‌ها را روی سینی فر بریزید.

سپس سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید. این کار به تست بهتر فندق‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود که پوست آن‌ها راحت‌تر جدا شود و طعم بهتری بگیرند.

مدت زمان ماندن فندق‌ها در فر به مقدار فندق‌ها بستگی دارد. اگر مقدار بیشتری فندق استفاده کردید، ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشید.

بعد از گذشت زمان لازم، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید تا فندق‌ها خنک شوند. بعد از اینکه خنک شدند، به راحتی می‌توانید پوست آن‌ها را با فشار انگشت جدا کنید.

حالا که فندق‌ها آماده شدند، نوبت به تهیه کارامل می‌رسد. برای این کار به یک ماهیتابه نچسب و ضخیم نیاز دارید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را درون آن بریزید.

شکر وقتی گرم می‌شود، به آرامی ذوب می‌شود. در این مرحله نیازی به هم زدن شکر نیست و باید اجازه دهید خود به خود ذوب شود.

توجه داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد تا شکر نسوزد و به آرامی ذوب شود. این کار احتیاج به زمان و حوصله دارد تا کارامل خوبی درست کنید.

بعد از اینکه شکر ذوب شد، رنگ آن تیره می‌شود. حالا با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا اگر شکری باقی مانده، ذوب شود.

دستور تهیه پرالین فرانسوی شیرینی خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

به خاطر داشته باشید که حرارت کارامل بسیار بالا است و باید مواظب باشید که روی دستتان نریزد. وقتی کارامل آماده شد و یک ترکیب یکنواخت به دست آمد، آن را روی فندق‌هایی که قبلاً تست کرده بودید بریزید.

به محض اینکه کارامل روی فندق‌ها ریخته می‌شود، سفت می‌شود. در این مرحله به یک چاقوی تیز نیاز دارید. پرالین‌ها را برش بزنید و در ظرفی بچینید و از طعم آن لذت ببرید.

برای تزئین کیک و شیرینی نیز می‌توانید از این پرالین استفاده کنید.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا