رسپی

دستور تهیه پشمک حاج عبدالله در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

همه ی آنچه که باید در مورد دستور تهیه پشمک حاج عبدالله بدانید

شکلات یکی از خوراکی‌های محبوب است که بیشتر مردم از آن خوششان می‌آید. شکلات انواع مختلفی دارد، مانند شکلات تیره و شکلات شیری.
این خوراکی خوشمزه وقتی با شیرینی‌های دیگر ترکیب می‌شود، طعم بهتری پیدا می‌کند. حتماً نام پشمک شکلاتی حاج عبدالله را شنیده‌اید و ممکن است مزه آن را هم چشیده و به آن علاقه‌مند شده باشید. با ما همراه باشید تا با دستور تهیه این شکلات خوشمزه آشنا شوید.

روشی ساده برای تهیه شکلات لقمه‌ای در منزل

مواد اولیه برای تهیه این پشمک

  • شکلات تخته‌ای به مقدار لازم
  • پشمک به مقدار لازم
  • قالب شکلات به شکل‌های دلخواه

پشمک شکلاتی حاج عبدالله

دستور تهیه پشمک حاج عبدالله

برای تهیه پشمک حاج عبدالله ( شکلات پشمکی ) ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می‌کنیم. وقتی که شکلات آب شد، با پشت قاشق دور تا دور داخل قالب‌ها را شکلاتی می‌کنیم.
سپس به مدت ۳ دقیقه قالب‌ها را در فریزر قرار می‌دهیم تا شکلات سفت شود.
این کار را دوباره تکرار می‌کنیم تا تمام گوشه‌های قالب با شکلات پوشیده شوند و دوباره ۳ دقیقه در فریزر می‌گذاریم.

در این روش باید تمام قالب را با شکلات بپوشانیم تا پشمک‌ها در ظاهر دیده نشوند.
حالا کمی پشمک روی شکلات داخل قالب می‌گذاریم و با انگشت فشار می‌دهیم تا حجمش کمتر شود اما سنگینی‌اش بیشتر شود… امیدوارم متوجه شده باشید. تا جایی که فضا دارد، پشمک را در قالب فشار می‌دهیم.
سپس یک لایه دیگر از شکلات ذوب‌شده را روی پشمک می‌ریزیم و صاف می‌کنیم.

به همین ترتیب، تمام قالب‌ها را پر می‌کنیم و برای ۱۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شوند.
می‌توانید این شکلات‌ها را با مغز انار و پشمک درست کنید تا برای شب یلدا مناسب باشد.
همچنین می‌توانید از شکلات سفید استفاده کنید و رنگ خوراکی دلخواهتان را به آن اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا