رسپی

دستور تهیه پلو جامبالایا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پلو جامبالایا

جامبالایا (jambalaya)، یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در اسپانیا و آمریکا است. این غذا معمولاً در روزهای تعطیل یا پیک نیک‌های خانوادگی تهیه می‌شود و بین مردم محبوبیت زیادی دارد.

مواد اصلی این غذا شامل مرغ، میگو و سس مخصوص است که با ادویه‌های خاص طعم‌دار می‌شود. معمولاً از انواع مختلف گوشت مانند گوشت سفید، میگو و سوسیس پرادویه استفاده می‌شود تا طعم بهتری بگیرد. شما می‌توانید ادویه‌ها را بنا به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

غذاهای معروف دیگری که می‌توان نام برد شامل پلو اسپانیایی اروز تاپادو، پد تای، گمج کباب، چکدرمه، مچبوس مرغ، کرپ مرغ و قارچ، فیلو کاپ میگو و… هستند.

دستور تهیه جامبالایا؛ غذایی با برنج و گوشت از آمریکا

مواد لازم :

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
میگو: ۵۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
سوسیس: ۲۰۰ گرم
بامیه: ۱ پیمانه
عصاره مرغ: ۱ پیمانه
کرفس: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن: نصف قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه جامبالایا

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا سینه مرغ و سوسیس‌ها را به اندازه متوسط خرد کنید.

گام 2: در یک تابه، روغن بریزید و مرغ و سوسیس‌ها را سرخ کنید.

گام 3: پس از سرخ شدن، مرغ و سوسیس‌ها را از تابه خارج کنید.

گام 4: کرفس و سیر را خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید.

گام 5: سپس رب گوجه فرنگی، آویشن، سس قرمز تند، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

گام 6: مرغ، سوسیس و بامیه‌ها را به مواد در تابه اضافه کنید و هم بزنید.

دستور تهیه جامبالایا

گام 7: ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند و آب بیندازند.

گام 8: سپس عصاره مرغ و برنج را به مواد اضافه کرده و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بپزند.

گام 9: در پایان، میگوها را روی برنج بریزید و پس از ۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا