رسپی

دستور تهیه پلو کباب لبنانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پلو کباب لبنانی

کباب یکی از غذاهایی است که به مردم ایران، ترکیه و عرب‌ها تعلق دارد. کباب کوبیده نوعی کباب است که معمولاً از گوشت قرمز تهیه می‌شود. پلو کباب لبنانی یک نوع کباب کوبیده است که در یک تابه یا گریل درست می‌شود. این کباب را بعد از پخت روی برنج سرو می‌کنند. برای یادگیری طرز تهیه پلو کباب لبنانی به صورت مرحله به مرحله، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده گوسفند: 400 تا 500 گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز رنده شده: ۳ قاشق غذا خوری
پودر زیره سبز: ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
پودر هل: نصف قاشق چای خوری
جوز هندی: نصف قاشق چای خوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
سماق: ۲ قاشق چای خوری
نعناع: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه پلو کباب لبنانی

مرحله اول

برای تهیه یک پلو کباب لبنانی خوشمزه ابتدا سیر را همراه با نمک در یک هاون بکوید. اگر هاون ندارید، می‌توانید سیر را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با چاقو له کنید تا شکل خمیر به خود بگیرد. سپس سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

گوشت، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، زیره سبز، دارچین، سماق، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل کوفته گرد درآورید.

مرحله سوم

کوفته‌ها را روی یک سطح صاف بگذارید و کمی فشار دهید. سپس آن‌ها را به سیخ بکشید و روی کوفته‌ها کمی روغن بمالید. سیخ‌ها را روی گریل گذاشته یا تابه گریل را به مدت چند دقیقه روی شعله متوسط گرم کنید.

نحوه درست کردن پلو کباب لبنانی

مرحله چهارم

پس از اینکه تابه گریل داغ شد، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید و هر طرف آن‌ها را حدود 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید تا کوفته‌ها پخته شوند. نگران چرخاندن سیخ‌ها نباشید؛ با حرارت ملایم کوفته‌ها را بپزید. پس از پختن، کوفته‌ها را با برنج آبکش یا رشته پلو سرو کنید.

منبع : رضیم

سایت طرز تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه پلو کباب لبنانی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا