دستور تهیه پلو کنگر فرنگی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پلو کنگر فرنگی خوشمزه و ساده
کنگر پلو فنیگی یا کنگر پلو یک غذای خوشمزه بینالمللی است که به روشهای مختلف تهیه میشود. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله کنگر پلو با ما همراه باشید.
مواد لازم : | مقدار مورد نیاز : |
---|---|
برنج | ۱٫۵ پیمانه |
کنگر فرنگی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید | ۱ دسته کوچک |
پیازچه | ۳ ساقه |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و روغن زیتون | به مقدار لازم |
نحوه پخت کنگر فرنگی با برنج
گام اول
برای تهیه کنگر پلو، برنج را در یک ظرف با آب ولرم بریزید و ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. بگذارید برنج برای ۳۰ دقیقه تا چند ساعت خیس بخورد. مدت زمان خیساندن بستگی به تازگی برنج دارد.
گام دوم
اگر برنج قدیمیتر است، زمان خیساندن کمتر میشود. سپس یک قابلمه بزرگ روی حرارت بگذارید و روغن بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
گام سوم
پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعناع خشک، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
گام چهارم
کنگرها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. برای ۲ تا ۳ دقیقه آنها را تفت دهید و سپس درب قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
گام پنجم
بعد از ۸ دقیقه، درب را بردارید و برنج خیسخورده را اضافه کنید. سپس برنج را به همراه مواد به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید و به مقدار لازم آب بریزید تا سطح آب یک انگشت بالاتر از برنج قرار گیرد.
گام ششم
در این مرحله آب لیمو را اضافه کنید و بگذارید آب کم شود. بعد از آن، بخارپز را روی درب بگذارید و کنگر پلو را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
گام هفتم
وقتی برنج خوب پخته شد، همه مواد را با هم مخلوط کنید و در دیس بکشید. در پایان، شوید و زنجبیل را ریز خرد کنید و روی برنج بریزید.
آیا میتوانیم برای پلو کنگر فرنگی از گوشت استفاده کنیم؟
بله، میتوانید برای پلو کنگر فرنگی از گوشت استفاده کنید. برای این کار میتوانید گوشت چرخشده (گوشت گاو یا گوسفند) را با پیاز و ادویههای مختلف تفت دهید و به پلو اضافه کنید. این کار باعث میشود پلو کنگر فرنگی خوشمزهتر و کاملتر شود.
منبع : رضیم