دستور تهیه پلو گوشت مکزیکی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پلو گوشت مکزیکی
پلو گوشت مکزیکی، یکی از غذاهای محبوب در دنیا است و طرفداران زیادی دارد. این پلو خوشمزه از ترکیب دو ماده اصلی یعنی برنج و گوشت چرخ کرده تهیه میشود.
علاوه بر این، با اضافه کردن مواد دیگری مانند فلفل دلمهای، ذرت و سبزیجاتی مانند گشنیز و جعفری، طعم و عطر این پلو خاص و دلپذیر میشود و ظاهر آن نیز زیباتر خواهد شد.
از دیگر غذاهای خوشمزه و ساده میتوان به خلال پلو، پلو لیموزین، پلو فلفل دلمهای، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، سبزی پلو با ماهیچه، کلم پلو شیرازی، گمج کباب، مچبوس مرغ و… اشاره کرد.
دستور تهیه پلو مکزیکی به روش مجلسی و با طعمی عالی
مواد لازم :
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ۲ عدد
کنسرو ذرت: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا برنج را بشویید و با ۵ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
گام 2: پیاز و فلفل دلمهای را به صورت ریز خرد کنید.
گام 3: در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید.
گام 4: سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای را اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
گام 5: بعد از اینکه گوشت سرخ شد، ادویهها را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
گام 6: در آخر، ذرت را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
گام 7: برنج را آبکش کنید و آماده نمایید.
گام 8: در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک نان برای تهدیگ قرار دهید.
گام 9: سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مخلوط آماده شده بریزید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
گام 10: درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا آماده شود.