رسپی

دستور تهیه پنکیک اتریشی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پنکیک اتریشی

شما احتمالاً می‌دانید که شروع یک روز خوب تأثیر زیادی بر کیفیت آن دارد. یک بشقاب پنکیک داغ با عسل و میوه‌های تازه به همراه یک لیوان چای می‌تواند صبحانه‌ای بی‌نظیر برایتان باشد.

در یک روز سرد، وقتی پنجره را باز می‌کنید و هوای تازه را استنشاق می‌کنید، عطر وانیل و پنکیک به روحیه شما انرژی می‌دهد و روزتان را رنگین می‌کند. احتمالا جالب است بدانید که نام اتریشی این صبحانه کلاسیک “کایزشمان” است که از نام امپراطور اتریش، “قیصر” یا “سزار” گرفته شده است.

مواد لازم برای پنکیک اتریشی

آرد سفید 125 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شیر 300 میلی‌لیتر
شکر 50 گرم
کره 40 گرم
وانیل 2 قاشق چای‌خوری
آب گازدار حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کشمش به مقدار دلخواه
پوست لیمو رنده شده به مقدار دلخواه
نمک 1 پنس

طرز تهیه پنکیک اتریشی
مرحله اول

برای تهیه پنکیک اتریشی خوشمزه، اول سفیده‌های تخم‌مرغ را با کمی نمک هم بزنید تا جایی که اگر کاسه را به جلو برگردانید، مواد نریزد. در یک کاسه دیگر، زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید.

مرحله دوم

بعد، شیر و آرد را به آرامی به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کمی از سفیده‌های هم‌زده شده را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه استراحت کند.

دستور تهیه کوکی اتریشی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

مرحله سوم

اگر خواستید، در این مرحله می‌توانید کشمش‌های خیس شده و پوست لیمو را به مواد اضافه کنید. سپس یک تابه بزرگ و نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید.

مرحله چهارم

کف تابه را با کره چرب کنید و بعد از داغ شدن، مایه پنکیک را داخل آن بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید تا رنگ طلایی بگیرد. دقت کنید که زیر مایه را با کفگیر چک کنید تا نسوزد.

دستور تهیه پنکیک اتریشی (مرحله به مرحله)

مرحله پنجم

در این قسمت، مایه را به چهار قسمت تقسیم کرده و طرف دیگر را به آرامی بپزید تا طلایی شود. با دو کفگیر می‌توانید به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید و بپزید تا همه‌چیز کاملا پخته شود.

دستور تهیه ویژه «پنکیک اتریشی» نرم و پف دار

مرحله ششم

در این مرحله می‌توانید پنکیک را با کمپوت آلو، مربا، بادام پرک شده، پوره سیب و پودر قند سرو کنید. پنکیک اتریشی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید. فقط مواظب باشید که پنکیک‌ها را داغ روی هم نچینید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا