رسپی

دستور تهیه پنیر موزارلا به روشی ساده و آسان در چند دقیقه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پنیر موزارلا

پنیر موزارلا یکی از پنیرهای خوشمزه و مناسب برای درست کردن پیتزا و دیگر فست فودها است. این پنیر از پنیرهای دیگر کشدارتر بوده و به همین علت معمولاً با پنیر پیتزا ترکیب می‌شود تا پیتزا هم خوش طعم‌ تر و هم کش دار شود. تهیه پنیر موزارلا خیلی آسان است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه پنیر موزارلا با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنیر موزارلا:

شیر خام ۴ لیتر
سرکه سیب به ازای هر لیتر ۷ قاشق غذا خوری

دستور تهیه پنیر موزارلا
مرحله اول

برای تهیه پنیر موزارلا به روش خانگی، پیشنهاد می‌کنیم از شیر پرچرب محلی استفاده کنید. ابتدا شیر خام را از پارچه تمیزی عبور دهید تا صاف شود و سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید. توجه کنید که از شیر پاستوریزه استفاده نکنید، زیرا پنیر کشدار نخواهد شد. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر کمی گرم شود.

مرحله دوم
شیر نباید به جوش برسد، چون در این صورت پنیر کشدار نخواهد شد و مثل پنیر لیقوان می‌شود. با استفاده از دماسنج مایعات، دمای شیر را اندازه بگیرید و وقتی دما بین ۴۵ تا ۴۷ درجه رسید، سرکه سیب را به شیر اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نکته: اگر با این مقدار سرکه، شیر بریده نشد، می‌توانید نصف فنجان معادل ۴/۱ لیوان دیگر سرکه سیب به شیر اضافه کنید.

مرحله سوم
سپس شیر را با ملاقه هم بزنید تا شیر بریده شود و آب و لخته کاملاً از هم جدا شوند و آب زرد رنگ بالا بیاید. این ترکیب را داخل یک صافی آب‌کش کنید و با دست لخته پنیر را فشار دهید تا آب اضافی گرفته شود. سپس پنیر آبکش شده را جمع کنید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم
آب پنیر را دور نریزید! بعد از اینکه در دمای محیط سرد شد، آن را در ظرفی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. از آب پنیر می‌توانید در آش دوغ استفاده کنید یا در زمان تهیه غذاهای خمیری به جای شیر از آب پنیر استفاده کنید.

مرحله پنجم
داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب جوش بریزید، دمای آب باید به اندازه‌ای باشد که دست بسوزد. سپس پنیر را خیلی سریع داخل آب جوش کنید و بیرون بیاورید، سپس با دو دست آن را بکشید و دوباره جمع کنید. این کار را چند بار تکرار کنید.

دستور تهیه پنیر موزارلا تازه و خانگی

مرحله ششم
پنیر را داخل آب جوش رها نکنید چون مانند پنیر پیتزا آب می‌شود. این کار را تا زمانی که پنیر حالت کشدار و لاستیکی پیدا کند، تکرار کنید. در ابتدا ممکن است پنیر هنگام کشیدن قطع شود، اما بعد از چند بار، حالت کشدار و لاستیکی خواهد شد.

مرحله هفتم
سپس پنیر را داخل سلفون بپیچید و در یخچال قرار دهید. اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از یک ساعت آن را از یخچال بیرون بیاورید و استفاده کنید. دقت کنید که این پنیر بدون نمک است و نمی‌توان آن را مدت زیادی نگهداری کرد.

دستور تهیه پنیر موزارلا به روشی ساده و آسان در چند دقیقه (مرحله به مرحله)

مرحله هشتم
اگر پنیر را در یخچال قرار دهید، می‌توانید چگونه ۱۰ روز نگهداری کنید. اما اگر می‌خواهید مدت طولانی ‌تری از آن استفاده کنید، پنیر را به فریزر منتقل کنید و چند ساعت قبل از استفاده، آن را از فریزر بیرون بیاورید.

مرحله نهم
پنیر موزارلا منجمد شده را می‌توانید با رنده درشت یا رنده ریز رنده کنید و در تهیه غذاهایی مانند پیتزا، ساندویچ‌های پنیری، اسنک‌ها، سمبوسه و کتلت یا هر غذای دیگری که می‌خواهید، از آن بهره ببرید و لذت ببرید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا