رسپی

دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه پنیر پیتزا کش دار در منزل (پنیر پیتزا خانگی)

پیتزا غذایی است که همه آن را دوست دارند؛ غذایی خوشمزه و کامل! و بسیاری از افراد مانند ما ترجیح می‌دهند پیتزا را خودشان در خانه درست کنند نه اینکه از بیرون سفارش دهند…

برای تهیه این غذا به مقدار زیادی پنیر پیتزا نیاز داریم. اما اگر به فروشگاه‌ها سر زده باشید، احتمالاً متوجه افزایش قیمت پنیر شده‌اید. با این حال، اگر پنیر پیتزا را خودمان در خانه درست کنیم، هم هزینه‌ها کمتر می‌شود و هم پیتزایمان کاملاً خانگی خواهد بود. بیایید با هم این کار را انجام دهیم.

دستور تهیه پنیر پیتزا با بهترین روش در منزل

روش اول : دستور تهیه پنیر پیتزا با سرکه

مواد لازم :

  • شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر
  • سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری
  • نمک کمی
  • پارچه نازک یا توری

دستور تهیه :

شیر مورد استفاده باید حتماً شیر کامل باشد. شیرهایی که لاکتوز آن گرفته شده یا استریلیزه و هموژنیزه شده‌اند برای تهیه پنیر مناسب نیستند، اما شیر پاستوریزه بهترین گزینه است.

  1. شیر را روی حرارت می‌گذاریم و منتظر می‌مانیم تا بجوشد. برخی فکر می‌کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود، کیفیت پنیر بهتر می‌شود، اما جوشاندن شیر تأثیری بر کیفیت پنیر ندارد.
  2. وقتی شیر جوش آمد، شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا شیر به جوشیدن ادامه دهد.
  3. در این مرحله، شیر شروع به سفت شدن می‌کند. پس از اینکه شیر سفت شد، نیازی به اضافه کردن بیشتر سرکه نیست و می‌گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
  4. با استفاده از توری آب اضافی پنیر را می‌گیریم و پارچه را فشار می‌دهیم.
  5. کمی آب نمک درست کرده و پارچه را با محتویاتش در آن غوطه‌ور می‌کنیم.
  6. پس از چند دقیقه که پنیر در آب نمک ماند، آن را از پارچه جدا کرده و دوباره در قابلمه قرار می‌دهیم و روی اجاق می‌گذاریم.
  7. حرارت نباید زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می‌پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم، میزان کش آمدن آن بیشتر می‌شود، اما مراقب باشید که زیاد نپزد که باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می‌شود.
  8. پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد.
  9. سپس آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده‌های بعدی قرار می‌دهیم.

separator line

دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس (مرحله به مرحله)

روش دوم : دستور تهیه پنیر پیتزا با قرص پنیر

مواد لازم:

  • شیر (خیلی هموژنیزه و استریلیزه نباشد!) ۲ لیتر
  • قرص مایه پنیر ¼
  • جوهر لیمو ۱ قاشق چای خوری

دستور تهیه :

  1. شیر را به دمای ۶۰ درجه برسانید و ۳۰ دقیقه حرارت دهید. جوهر لیمو را به شیر اضافه کنید (ترجیحاً در مقداری آب حل کنید).
  2. شیر را همچنان حرارت دهید. قرص مایه پنیر را در ¼ فنجان آب حل کنید و به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  3. چند دقیقه شیر را با حرارت هم بزنید. به شیر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا دلمه بشود (منعقد شود).
  4. سپس با یک کارد تیز دلمه‌ها را برش دهید. حالا نوبت مهم‌ترین بخش یعنی پختن پنیر است!
  5. زیاد حرارت دادن پنیر در این مرحله باعث از بین رفتن کیفیت و مزه می‌شود. تقریباً ۱۵ دقیقه کافی است.
  6. تکه‌های پنیر را در صافی بریزید تا آب آن خارج شود و با قاشق چوبی فشار دهید…

“`html

  • با دست باید خوب ورزش بدین!
  • کمی نمک هم تو این مرحله اضافه کنین (اگه مایلین) و ادامه بدین! هنوز نیاز به ورز دادن داره!
  • اونقدر کش و قوس بیارین پنیر بی‌زبون رو تا کاملاً یک‌تکه بشه! پنیر رو توی یه ظرف آب که چند تا تیکه یخ داخلش انداختید بذارین و حدوداً یه ساعت بمونه این کار باعث میشه پنیر محکم‌تر بشه.
  • برای تازه موندن پنیر، اون رو توی نایلون بپیچین و بذارین توی یخچال یا فریزر.
  • دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس

    بیشتر بخوانید :

    دستور تهیه پنیر برشته شمالی مرحله به مرحله

    پنیر ماسکارپونه : دستور تهیه پنیر ماسکارپونه در منزل

    دستور تهیه ۶ مدل پنیر خوشمزه و سالم خانگی + عکس

    separator line

    دستور تهیه پنیر پیتزا به روش صنعتی

    با توجه به علاقه‌ی روزافزون مردم به غذاهای سریع یا همان فست فود و همچنین مصرف پنیرهای پیتزا و فرآوری‌شده در غذاها، ما به بررسی خصوصیات این محصول و نحوه تولید و تشخیص کیفیت پنیر پیتزا می‌پردازیم.

    پنیر موزارلا یکی از مهم‌ترین پنیرهای گروه پاستا فیلا (Pasta filata) است که به پنیرهای نرم و کشدار معروف است.

    انواع مهم پنیرهای موزارلا عبارتند از: پروولون (Provolone)، کایسیوکاوالو (Caciocavallo)، رومانو (Romano)، و گرانا (Grana).

    برای تهیه 1 کیلوگرم پنیر موزارلا نیاز به 8 تا 10 کیلوگرم شیر است.

    تعریف پنیر: پنیر نتیجه رسوب پروتئینی به نام کازئین در شیر است که با افزودن استارتر کالچر، کلسیم کلراید و مایه پنیر به دست می‌آید.

    کلسیم کلراید به ما کمک می‌کند تا بافت پنیر به کیفیت بهتری برسد و لختگی مناسب در آن ایجاد شود.

    چند نکته درباره پنیر پیتزا

    1. پنیر پیتزا را اگر می‌توانید تازه مصرف کنید و اگر مقداری از آن اضافه آمد، آن را در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در سردترین قسمت یخچال بگذارید.
    2. اگر به پنیر پیتزای رنده شده نیاز دارید، قبل از رنده کردن کمی روغن مایع یا روغن زیتون روی رنده بزنید. این کار رنده کردن و شستن را ساده‌تر می‌کند.
    3. زمانی که پنیر رنده شده را روی غذایی مثل پیتزا می‌پاشید، باید آن را روی حرارت ملایم بپزید تا پنیر ذوب شود. اگر دما بالاتر از حد مناسب باشد، پنیر به صورت رشته‌ای در می‌آید و کیفیت خود را از دست می‌دهد.
    4. در نهایت پیشنهاد می‌کنیم همیشه کمی کره رنده شده را همراه با پنیر به غذای خود اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

    دستور تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس

    سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا