رسپی

دستور تهیه پواچای اسفناج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پواچای اسفناج

پواچای اسفناج برای سلامتی بسیار مفید است. این غذا به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و بر سلامت چشم، قلب و عروق و استخوان‌ها تاثیر مثبت دارد. همچنین، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های مزمن را کاهش دهد.

مواد لازم برای تهیه پواچای اسفناج:

1 لیوان شیر ولرم
1 استکان چایخوری روغن مایع
1 قاشق چایخوری نمک
1 تخم مرغ (زرده‌اش برای روی پواچا)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته خمیر مایه (۱۰ گرم)
آرد به مقدار لازم

مواد داخلی پواچا:

اسفناج
1 قاشق غذاخوری روغن
پنیر فتا
نمک

طرز تهیه پواچای اسفناج :

ابتدا شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه بماند تا کف کند.
سپس همه مواد را اضافه کنید و کم‌کم آرد را بریزید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. بعد از این 30 دقیقه صبر کنید تا خمیر تخمیر شود.

حالا مواد داخلی را آماده می‌کنیم.

اسفناج را پس از شستن ریز خرد کنید و با پنیر، نمک و روغن مخلوط کنید.
خمیر تخمیر شده را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و با دست به شکل دایره باز کنید. مخلوط اسفناج را داخل آن بریزید و به شکل کروی ببندید. روی آن زرده تخم‌ مرغ بزنید و کمی کنجد یا خرده بپاشید.

این کار را برای همه خمیرها انجام دهید و آن‌ها را در سینی قرار دهید تا ۱۰ دقیقه بمانند. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بپزید.

پواچای شما آماده است. نوش جان!

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا