رسپی

دستور تهیه پودینگ کینوا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دستور تهیه پودینگ کینوا

کینوا دانه‌ای مغذی و غنی از پروتئین است که معمولاً در سالادهایی مانند سالاد میوه استفاده می‌شود. این دانه به سوزاندن سریع‌تر کالری در بدن کمک می‌کند و همچنین به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. علاوه بر این، سرشار از آهن و ویتامین B2 است. حالا که مواد لازم را آماده کرده‌اید، بیایید شروع کنیم به تهیه پودینگ خوشمزه کینوا با طعم شکلات تلخ.

هر کاسه از این پودینگ تقریباً ۹۵ کالری دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

کینوا یک لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ استکان چایخوری
وانیل یک بسته
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
میوه به مقدار دلخواه برای تزیین
پسته خورد شده
برگ‌های نعنای تازه

دستور تهیه پودینگ کینوا :

کینوا را در یک کاسه بریزید و روی آن آب بریزید تا دانه‌ها کاملاً زیر آب بروند. بگذارید حدود یک ساعت بماند.

سپس آن را در آبکش بریزید و آب آن را خالی کنید. بعد آن را بشویید و در یک قابلمه بریزید.

شیر، وانیل و شکر را به کینوا اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

شکلات‌های خرد شده را به مخلوط کینوا اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شوند.

بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید، آن را در کاسه‌های دلخواه بریزید. پس از سرد شدن، با میوه مورد علاقه‌تان و پسته و برگ نعنا تزیین کنید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دستور تهیه پودینگ کینوا (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا