دستور تهیه پودینگ کینوا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پودینگ کینوا
کینوا دانهای مغذی و غنی از پروتئین است که معمولاً در سالادهایی مانند سالاد میوه استفاده میشود. این دانه به سوزاندن سریعتر کالری در بدن کمک میکند و همچنین به هضم بهتر غذا کمک میکند. علاوه بر این، سرشار از آهن و ویتامین B2 است. حالا که مواد لازم را آماده کردهاید، بیایید شروع کنیم به تهیه پودینگ خوشمزه کینوا با طعم شکلات تلخ.
مواد لازم برای ۴ نفر:
کینوا یک لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ استکان چایخوری
وانیل یک بسته
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
میوه به مقدار دلخواه برای تزیین
پسته خورد شده
برگهای نعنای تازه
دستور تهیه پودینگ کینوا :
کینوا را در یک کاسه بریزید و روی آن آب بریزید تا دانهها کاملاً زیر آب بروند. بگذارید حدود یک ساعت بماند.
سپس آن را در آبکش بریزید و آب آن را خالی کنید. بعد آن را بشویید و در یک قابلمه بریزید.
شیر، وانیل و شکر را به کینوا اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
شکلاتهای خرد شده را به مخلوط کینوا اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شوند.
بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید، آن را در کاسههای دلخواه بریزید. پس از سرد شدن، با میوه مورد علاقهتان و پسته و برگ نعنا تزیین کنید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم