رسپی
دستور تهیه پوست هندوانه شکری یا پاستیلی (مرحله به مرحله)

“`html
پوست هندوانه شکری خوشمزه و عالی
من دوباره برگشتم با یک میوه خوشمزه، اما این بار درباره پوست هندوانه. پوست هندوانه شکری یا پاستیلی تنقلات سالم و خوشمزه و خاصی است. پوست هندوانههایتان را دور نریزید و این شیرینی پاستیلی خوشمزه و خاص را درست کنید. شما عاشقش خواهید شد! این دسر هم برای مهمانیها و هم برای پذیرایی عید مناسب است. با من همراه باشید.
پاستیل شکری پوست هندوانه
مواد لازم برای تهیه پاستیل شکری
- پوست هندوانه خرد شده در اندازه ی ۲ در ۳ سانت: ۴۵۰ گرم (حدود ۴ لیوان)
- آب: یک لیوان
- شکر: یک و نیم لیوان
- پودر ژله هندوانه: یک قاشق غذاخوری + دو قاشق غذاخوری آبجوش
دستور تهیه پوست هندوانه شکری:
- تمام نکات و اندازهها را دقیقا رعایت کنید تا میوه شکری شما با کیفیت شود.
- زمانهای استراحت در یخچال برای ترد شدن بسیار موثر است، پس حتما به زمانها توجه کنید. در مرحله اول هر چه بیشتر در یخچال بماند بهتر است، زیرا باعث میشود میوه شکری پُرتر و پاستیلیتر شود.
- پوست هندوانه را هرگز بیشتر از دو دقیقه نجوشانید.
- حتما از هندوانهای استفاده کنید که پوست ضخیم و کاملا سفت دارد؛ زیرا پوستهای نازک یا نرم مناسب نیستند.
- اجازه دهید یک لایه نازک از قسمت صورتی هندوانه روی پوست بماند تا میوه شکری شما زیباتر شود.
- پوست هندوانه خرد شده را داخل آب یخ بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. سپس آب آن را خالی کرده و پوست را بگیرید. بعد در یک ظرف مناسب مقداری آب بریزید تا به جوش بیاید.
- وقتی آب جوشید، پوستها را به آن اضافه کنید. وقتی که مجددا جوشید، فقط دو دقیقه بگذارید بپزد. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و در ظرفی که محتوی آب و یخ است بگذارید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از آن آبکش کنید.
- شکر و آب را روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و به جوش بیاید. حالا پوست هندوانه را اضافه کنید و وقتی جوشید، حرارت را کم کنید تا آرام بپزد و شربتش غلیظ شود.
- در آخر پودر ژله هندوانه را با آب جوش مخلوط کنید و به آن اضافه کنید تا دو دقیقه دیگر بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید یک ربع بماند. سپس برای دو ساعت در صافی بریزید تا شربت اضافی آن خارج شود و بعد یک شب در سبد بچینید تا رطوبتش کمی خشک شود.
- سپس در آرد یا پودر قند یا شکر بغلطانید یا به سادگی در سبد بچینید تا خشک شود. خشک شدن آن چهار تا پنج روز زمان میبرد (اگر روی شوفاژ باشد یک روزه خشک میشود).
- من داخل آرد بغلطاندم و اضافیها را تکاندم. بعد در زیپ لاک یا ظرف دربدار نگهداری کنید تا خشک نشود. در فریزر برای مدت طولانی (حتی تا عید) تازه میماند.
- برای بار دوم، مکعبی درست کردم و ژله پرتقالی ریختم.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه دسر لبو متفاوت و خوشمزه ویژه مهمانیها + فواید چغندر
دستور تهیه یک دسر لبنانی به نام مهلبیه
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی