رسپی

دستور تهیه پُکورا؛ ساندویچ کوکوی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پکورا؛ ساندویچ کوکویی خوشمزه

پکورا یا پاکورا یک نوع کوکوی گیاهی خوشمزه و معروف از مناطق جنوبی است که به عنوان ساندویچ سرو می‌شود و درست کردن آن خیلی ساده است.

مواد لازم برای تهیه پکورا :

  • سبزیجات مورد علاقه (مثل سیب‌زمینی، پیاز، هویج، فلفل دلمه‌ای، نخود فرنگی، اسفناج، گشنیز، نعناع)
  • آرد نخودچی
  • آرد گندم
  • پودر فلفل
  • زردچوبه
  • زیره
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • آب
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکوی پکورا :

آماده‌سازی سبزیجات:

سبزیجات را بشویید، پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش بزنید.

سیب‌زمینی و هویج را بپزید و سپس رنده کنید.

تهیه خمیر:

در یک ظرف، آرد نخودچی، آرد گندم، پودر فلفل، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

کم‌کم آب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و غلیظ به‌دست آید.

سبزیجات خرد شده را به خمیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

سرخ کردن پکورا:

روغن را در یک تابه عمیق با حرارت متوسط گرم کنید.

از خمیر به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پخته شود.

پکوراهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه کوکو پکورا

دستور تهیه پُکورا؛ ساندویچ کوکوی خوشمزه (مرحله به مرحله)

نکات مهم:

می‌توانید از هر نوع سبزیجات که دوست دارید برای تهیه پکورا استفاده کنید.

برای خوش‌طعم‌تر شدن پکورا می‌توانید از ادویه‌های دیگری مثل گرام ماسالا، زیره سبز و برگ کاری استفاده کنید.

برای ترد شدن بیشتر پکورا، به خمیر کمی بکینگ پودر اضافه کنید.

پکورا را می‌توانید با سس‌های مختلف مانند سس ماست، سس گوجه‌فرنگی یا سس تند سرو کنید.

پیشنهاد سرو:

پکورا را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا، همراه با چای عصرانه یا به عنوان وعده اصلی با برنج یا نان سرو کنید.
نکته: برای تهیه یک غذای سالم‌تر، می‌توانید پکورا را در فر نیز بپزید.

نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا