رسپی
دستور تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
پیاز ترشی _ دستور تهیه پیاز ترشی
برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. شما میتوانید این ترشی را در 30 دقیقه درست کنید و سپس اجازه دهید تا ترشی جا بیفتد. با ما در این دستور تهیه همراه باشید.
دستور تهیه ترشی پیاز سفید به همراه نکات کلیدی
مواد لازم برای ترشی پیاز سفید
- پیاز سفید ریز
- نمک
- فلفل
- سیر
- نعنا خشک
- سرکه سفید
دستور تهیه ترشی پیاز خوشمزه
- پیازهای سفید را پوست بکنید، بشویید و حدود 2 ساعت بگذارید کنار تا خشک شوند.
- در داخل شیشه ترشی، چند حبه سیر، 1 فلفل تند و کمی نعنا خشک بریزید. سپس روی آن کمی نمک بپاشید و در نهایت با سرکه سفید پر کنید.
- شیشه را برای 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی آماده مصرف شود (این زمان بسته به نرمی ترشی میتواند از 10 روز تا 1 ماه متفاوت باشد).
نکته ها برای تهیهی ترشی پیاز
- دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها کاملاً خشک باشند، چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی میشود.
- هرگونه گرما یا نور خورشید میتواند ترشی شما را خراب کند، بنابراین از 10 روز بعد میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی