رسپی

دستور تهیه پیاز ترشی (پیاز سفید) مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیاز ترشی _ دستور تهیه پیاز ترشی

برای تهیه پیاز ترشی بهتر است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. شما می‌توانید این ترشی را در 30 دقیقه درست کنید و سپس اجازه دهید تا ترشی جا بیفتد. با ما در این دستور تهیه همراه باشید.

دستور تهیه ترشی پیاز سفید به همراه نکات کلیدی

مواد لازم برای ترشی پیاز سفید

  • پیاز سفید ریز
  • نمک
  • فلفل
  • سیر
  • نعنا خشک
  • سرکه سفید

دستور تهیه ترشی پیاز خوشمزه

  1. پیازهای سفید را پوست بکنید، بشویید و حدود 2 ساعت بگذارید کنار تا خشک شوند.
  2. در داخل شیشه ترشی، چند حبه سیر، 1 فلفل تند و کمی نعنا خشک بریزید. سپس روی آن کمی نمک بپاشید و در نهایت با سرکه سفید پر کنید.
  3. شیشه را برای 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی آماده مصرف شود (این زمان بسته به نرمی ترشی می‌تواند از 10 روز تا 1 ماه متفاوت باشد).

نکته ها برای تهیه‌ی ترشی پیاز

  • دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها کاملاً خشک باشند، چون رطوبت باعث کپک زدن ترشی می‌شود.
  • هرگونه گرما یا نور خورشید می‌تواند ترشی شما را خراب کند، بنابراین از 10 روز بعد می‌توانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا