رسپی

دستور تهیه پیتزا اسفناج و روکولا حرفه ای و خوش طعم (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه پیتزا اسفناج و روکولا خوشمزه و سالم

پیتزا اسفناج و روکولا یک غذای خوشمزه و سالم است که طعم‌های مختلف و مغذی را دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
خمیر پیتزا به تعداد
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج ۴۰۰ گرم
روکولا ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲۰۰ گرم
سیر ۱ حبه
پیاز ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل به میزان دلخواه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پیتزا اسفناج و روکولا :

اول از همه، خمیر پیتزا را آماده کنید. می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید یا خودتان آن را درست کنید.
بعد سس گوجه فرنگی را روی خمیر بریزید.
اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را در تابه با کمی روغن زیتون و سیر تفت دهید تا نرم شوند.
روکولا را هم بشویید و به صورت درشت خرد کنید.
پنیر موزارلا را رنده کنید.
حالا اسفناج تفت داده شده، روکولا، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی سس گوجه فرنگی بریزید.
پیتزا را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا نان پخته و پنیر ذوب شود.
بعد از پخت، پیتزا را از فر بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را برش زده و سرو کنید.

ارزش غذایی پیتزا اسفناج و روکولا :

پیتزا اسفناج و روکولا پر از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است. اسفناج منبع خوبی از ویتامین A، C، K، آهن، فولات و منیزیم است. روکولا نیز ویتامین C، K، پتاسیم و کلسیم زیادی دارد. این پیتزا به دلیل فیبر بالا می‌تواند به هضم غذا کمک کند و چربی کمتری دارد که برای افرادی که در حال رژیم هستند مناسب است.

نکات تکمیلی:

شما می‌توانید به جای اسفناج از سایر سبزیجات مانند کلم پیچ یا برگ چغندر هم استفاده کنید.
اگر دوست دارید طعم قوی‌تری داشته باشید، می‌توانید از سس پستو به جای سس گوجه فرنگی استفاده کنید.
می‌توانید به دلخواه خود از سایر مواد مانند قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و یا ذرت هم در پیتزا استفاده کنید.
برای پخت بهتر پیتزا، می‌توانید از سنگ پیتزا کمک بگیرید.

امیدواریم از طعم و فواید این پیتزا لذت ببرید!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا