رسپی

دستور تهیه پیتزا با نان پیتا ساده رستورانی با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه پیتا پیتزا خوشمزه به همراه نکات کلیدی

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه پیتا پیتزا را بیان کنیم. پخت این پیتزا بسیار آسان است و می‌تواند یک وعده غذایی کامل برای شما باشد.
پیتزا یکی از فست فودهای محبوب است و کمتر کسی پیدا می‌شود که از خوردن آن خوشش نیاید. در مطالب قبلی با طرز تهیه پیتزا پپرونی آشنا شدید و حالا طرز تهیه پیتا پیتزا را برای شما توضیح می‌دهیم تا بتوانید این پیتزای خوشمزه را با روش خاصی تهیه کنید.

طرز تهیه پیتا پیتزا بسیار ساده است و شما می‌توانید با کمترین امکانات در خانه، این پیتزای خوشمزه را برای خود و خانواده‌تان درست کنید. فست فودها معمولاً کم‌فایده هستند و کالری بالایی دارند و برای افرادی که اضافه وزن دارند مناسب نیستند. پخت این غذاها در خانه می‌تواند کمی از ضرر آن‌ها کم کند، بنابراین بهتر است سعی کنید فست فودها را در خانه با ساده‌ترین وسایل تهیه کنید تا از سالم بودن مواد آن‌ها مطمئن شوید.

مواد لازم برای پیتا پیتزا

  • دو عدد نان پیتا
  • ۲۰۰ گرم ژامبون
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • یک قاشق مرباخوری سیر رنده شده
  • ۲۰ گرم کره
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • نصف قاشق چای‌خوری زیره
  • به مقدار لازم زیتون
  • به مقدار لازم پنیر پیتزا
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه پیتا پیتزا عالی

ابتدا کره و سیر را با کمی روغن تفت دهید. نیازی به سرخ کردن کامل سیر نیست. حالا می‌توانید رب، نمک، فلفل و زیره را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید کمی سرخ شوند.
استفاده از زیره اختیاری است و اگر دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید. وقتی مواد سرخ شد، سس پیتزا آماده است.

نان‌ها را روی یک سطح صاف قرار دهید و یک سمت آن‌ها را با سس آماده شده بپوشانید. ژامبون و فلفل دلمه‌ای را به اندازه دلخواه خرد کنید و روی سس بچینید. سپس با پنیر روی مواد را بپوشانید. می‌توانید برای تزئین از زیتون‌های حلقه‌ای استفاده کنید. پیتزا را در فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید تا پنیر آب شود.

نکات طلایی برای پخت پیتا پیتزا

پیتا پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌ها برای نهار و شام است و یک وعده غذایی کامل به‌شمار می‌رود.
برای آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز است.
مقدار مواد گفته شده برای ۴ نفر است و می‌توانید برای تعداد بیشتر، مواد را به نسبت مناسب افزایش دهید.
برای تهیه پیتا پیتزا نیاز به خمير ندارید و می‌توانید در کمترین زمان ممکن بهترین غذا را تهیه کنید.
اگر نان پیتا نداشتید، می‌توانید از نان تافتون یا نان برکات استفاده کنید.
برای داشتن پیتزایی خوشمزه و با رنگ عالی، بهتر است قبل از ریختن پنیر، آن را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا مواد آماده شوند. سپس پنیر را اضافه کرده و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا