دستور تهیه پیتزا خانگی به سبک آلمانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا خانگی به سبک آلمانی
برای امتحان کردن انواع پیتزاهای خانگی، میتوانید با این دستور تهیه پیتزای آلمانی آشنا شوید که طعم بسیار خوبی دارد.
تفاوتهای پیتزای آلمانی با پیتزای ایتالیایی:
پوسته: پوسته پیتزای آلمانی نازکتر و تردتر از پیتزای ایتالیایی است و معمولاً با آرد کامل تهیه میشود.
رویه: رویه پیتزای آلمانی معمولاً شامل موادی مثل پیاز، ژامبون، پنیر موزارلا، خامه ترش و گاهی اوقات سیبزمینی است. مواد رویه ممکن است بسته به منطقه متفاوت باشد.
سس: در پیتزای آلمانی از سس گوجهفرنگی غلیظ استفاده نمیشود و بیشتر از خامه ترش یا سس خردل استفاده میشود.
پخت: پیتزای آلمانی معمولاً در دمای بالا و به مدت کم پخته میشود.
مواد لازم برای تهیه پیتزای آلمانی برای ۴ نفر:
- ۴۰۰ گرم آرد گندم
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۲۵۰ میلیلیتر آب گرم
- ۲ عدد پیاز قرمز
- ۲۰۰ گرم ژامبون خرد شده
- ۲۰۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
- ۵۰ گرم خامه ترش
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن برای چرب کردن سینی فر
دستور تهیه پیتزای آلمانی:
تهیه خمیر: آرد، نمک و روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس آب گرم را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا یکدست و نرم شود. خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا ور بیاید.
آماده کردن مواد رویه: پیازها را حلقهحلقه کنید و ژامبون را کمی تفت دهید.
مونتاژ پیتزا: فر را به دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را به اندازه سینی باز کنید. پیاز و ژامبون تفت داده شده را روی خمیر پخش کنید و پنیر موزارلا را روی آن بریزید. خامه ترش را روی پنیر ریخته و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
پخت: پیتزا را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود و پوسته رنگی طلایی بگیرد.
نکات تکمیلی:
میتوانید به جای ژامبون از انواع دیگر گوشت مثل مرغ یا سوسیس برای رویه پیتزا استفاده کنید.
برای طعمدهی بیشتر پیتزا میتوانید از ادویههای مختلف مثل آویشن، رزماری یا اورگانو استفاده کنید.
پیتزای آلمانی را میتوانید با سبزیجات مختلف مانند فلفل دلمهای، قارچ یا زیتون هم تهیه کنید.
پیتزای آلمانی یک غذای خوشمزه و متنوع است که میتوانید با توجه به سلیقه خود آن را درست کنید. این پیتزا به خاطر طعم خوب و دستور سادهاش، یکی از محبوبترین غذاهای آلمان است.