دستور تهیه پیتزا پاستا خوشمزه و مخصوص (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیتزا پاستا خوشمزه و مخصوص
این غذای خوشمزه از ترکیب دو غذای محبوب یعنی پیتزا و پاستا درست میشود و به خاطر مواد اولیه خوشمزهاش، مورد پسند بسیاری از افراد است. تهیه آن هم خیلی ساده است و میتوانید از این غذا به عنوان یک وعده شام برای دورهمیهای خانوادگی استفاده کنید.
روش اول: پیتزا پاستا با نان پیتزا
در این روش، از نان پیتزا به عنوان پایه استفاده میشود و مواد پیتزا و پاستا روی آن قرار میگیرند.
مواد لازم:
1 عدد نان پیتزا
300 گرم پاستا (پنه، ماکارونی یا نوع دلخواه)
200 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز متوسط
1 فلفل دلمهای
2 حبه سیر
1 قوطی رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم
200 گرم پنیر پیتزا رندهشده
دستور تهیه:
پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را رنده کنید و همراه با گوشت چرخ کرده به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوهای شود.
رب گوجهفرنگی را همراه با آویشن، نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاستای آبکش شده را به این سس اضافه کنید و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
نان پیتزا را در سینی فر قرار داده و سس پاستا را روی آن بریزید.
پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
پیتزا پاستا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
روش دوم: پیتزا پاستا بدون نان پیتزا
در این روش، از پاستا به عنوان پایه استفاده میشود و مواد پیتزا روی آن قرار میگیرند.
مواد لازم:
300 گرم پاستا (پنه، ماکارونی یا نوع دلخواه)
200 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز متوسط
1 فلفل دلمهای
2 حبه سیر
1 قوطی رب گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم
200 گرم پنیر پیتزا رندهشده
دستور تهیه:
پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
فلفل دلمهای را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
سیر را رنده کنید و همراه با گوشت چرخکرده به پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت قهوهای رنگ شود.
رب گوجهفرنگی را همراه با آویشن، نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پاستای آبکش شده را به این سس اضافه کرده و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
مخلوط پاستا و گوشت را در ظرف پیرکس یا سینی فر بریزید.
پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
پیتزا پاستا را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی شود.
نکات تکمیلی:
میتوانید از انواع مختلف پاستا برای تهیه پیتزا پاستا استفاده کنید.
میتوانید از مواد دلخواه برای تهیه سس گوشت استفاده کنید.
میتوانید از انواع مختلف پنیر برای تهیه پیتزا پاستا استفاده کنید.
میتوانید پیتزا پاستا را با نان تست یا نان فرانسوی هم سرو کنید.