رسپی

دستور تهیه پیتزا گوشت و قارچ به ۲ روش آسان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

پیتزا قارچ و گوشت خانگی

اگر می‌خواهید یک پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه درست کنید، به دستورالعمل‌های زیر توجه کنید. با وجود اینکه سعی داریم غذای سالم بخوریم، اما نمی‌توانیم از پیتزا بگذریم.

در این مطلب طرز تهیه پیتزای خانگی با قارچ و گوشت ارائه شده که احتمالاً از پیتزاهای فروشگاهی سالم‌تر است.

دستور تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

  • آرد سفید قنادی: ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شیر ولرم: ۱ لیوان
  • روغن جامد یا نیمه جامد یا کره: ۶ قاشق سوپ‌خوری
  • مایه خمیر خشک فوری: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی:

ابتدا یک قاشق چای‌خوری شکر را با مایه خمیر مخلوط کنید و در شیر ولرم بریزید. خوب هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاید.

در ظرف دیگری نمک، روغن و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید، اما هم نزنید. کمی از آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود و باقی آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حالی که با قاشق چوبی هم می‌زنید.

وقتی خمیر به صورت توده‌ای جمع شد، آن را روی یک سطح تمیز و آردپاشی شده حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا ۱۰۰ بار به روی میز بکوبید تا خمیر نرم و براق شود و به دست نچسبد.

سپس خمیر را در یک کاسه که قبلاً چرب کرده‌اید قرار دهید و در جایی نسبتا گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود، حدود ۱ تا ۱.۵ ساعت. رویش را با یک نایلون یا پارچه تمیز بپوشانید. بعد از اینکه حجمش افزایش یافت، با دست پف خمیر را بخوابانید و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی و نان استفاده کنید.

پیتزا قارچ و گوشت ایتالیایی/پیتزا قارچ و گوشت رستورانی

دستور تهیه پیتزا گوشت و قارچ

مواد لازم برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ:

  • خمیر پیتزا: ۶۴۵ گرم
  • قارچ (برش زده): ۲۲۵ گرم
  • فلفل سبز (فلفل شیرین خرد شده): ۲ عدد
  • پیاز (متوسط – خرد شده): ۱ عدد
  • ادویه ایتالیایی: ۱.۵ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق چای‌خوری
  • پنیر چدار (رنده شده): ۱۷۰ گرم
  • گوشت قرمز (خرد شده): ۱۴۰ گرم
  • پنیر موزارلا (رنده شده): ۱۷۰ گرم
  • سس مارینارا: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خانگی:

خمیر را در قالب مستطیل شکل چرب شده قرار دهید و به داخل قالب فشار دهید، سپس به مدت ۶ الی ۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

در یک قابلمه بزرگ، قارچ، فلفل، پیاز و یک قاشق چای‌خوری ادویه ایتالیایی با دو قاشق چای‌خوری روغن تفت دهید تا نرم و ترد شوند و بعد آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

روی خمیر را با روغن چرب کنید و ۳/۴ از پنیر چدار را پخش کنید. سپس مخلوط سبزیجات و گوشت را روی آن قرار دهید. پنیر موزارلا و باقی‌مانده پنیر چدار را مخلوط کنید و روی آن بریزید.

دستور تهیه پیتزا گوشت و قارچ به ۲ روش آسان (مرحله به مرحله)

بعد از آن باقی‌مانده ادویه ایتالیایی را روی پیتزا بپاشید. حال به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود و نان طلایی شود و بعد با سس مارینارا سرو کنید.

پیتزا با گوشت چرخ کرده و قارچ/دستور تهیه پیتزا قارچ و گوشت چرخ کرده

“““html

طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه پیتزا با قارچ و گوشت چرخ کرده:

  • ۱ بسته پنیر موزارلا ۵۰۰ گرمی
  • خمیر پیتزا
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ بسته قارچ کوچک
  • ۲ عدد گوجه‌ فرنگی متوسط خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • ۴ حبه سیر رنده شده
  • نمک، فلفل و پودر آویشن به‌ میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزا با قارچ و گوشت چرخ کرده:

ابتدا فر را روشن کنید و دما را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا خوب گرم شود. سپس کف سینی فر را با کمی روغن بپوشانید تا خمیر پیتزا نچسبد.

در یک تابه متوسط، کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخ کرده را با کمی نمک، فلفل و ادویه‌جات دلخواه به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید و هم بزنید.

فلفل دلمه‌ای را به صورت مکعبی خرد کنید و قارچ‌ها را نازک برش بزنید.

به اندازه مورد نیاز خمیر بردارید و بقیه را در فریزر نگه‌دارید. روی هر خمیر یک قاشق سس کچاپ و کمی سیر رنده شده بزنید، سپس مقداری پنیر رنده شده روی آن بریزید و کمی پودر آویشن بپاشید.

گوشت پخته شده را روی پیتزاها پخش کنید و بعد پنیر باقی مانده را روی آن بریزید. در آخر قارچ‌ها و فلفل دلمه‌ای را روی پیتزاها قرار دهید.

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید، در فر را ببندید و بگذارید حداقل به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس شعله پایین فر را خاموش کرده و شعله بالایی را روشن کنید و اجازه دهید پیتزاها برای ۱۰ دقیقه دیگر حرارت ببینند. وقتی پنیر روی پیتزاها طلایی شد، آن‌ها را از فر خارج کرده و سرو کنید.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی به ساده ترین روش در خانه + فیلم

طرز تهیه پیتزا استیک خوشمزه و لذیذ به ۲ روش

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا