دستور تهیه پیراشکی روسی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیراشکی روسی
پیراشکی روسی همانطور که از اسمش پیداست غذایی مخصوص کشور روسیه است. این پیراشکی انواع متنوعی دارد و با مدلهایی که در ایران آماده میشود متفاوت است.
تنوع این غذا به حدی زیاد است که میتوانید درون آن را از پنیر صبحانه تا مخلوط ماکارونی پر کنید. خمیر پیراشکی هم میتواند از انواع خمیرهای نان مانند بربری تهیه شود.
دستور تهیه پیراشکی روسی
شما میتوانید این غذا را در خانه درست کنید. همچنین، این روزها میتوانید خمیرهای آماده را از سوپرمارکتها و هایپرمارکتها خریداری کنید و فقط مواد داخلی دلخواهتان را آماده کرده و داخل آن قرار دهید و سرخ کنید.
پیراشکی روسی به خاطر محبوبیت زیادی که دارد در میان مردم محلی و توریستها نیز جایگاه خاصی پیدا کرده و شما میتوانید مدلهای مختلف آن را در اکثر کافهها و رستورانها ببینید.
میتوانید درون این خمیر فقط گوشت بگذارید یا به جای آن از مرغ استفاده کنید.
چند نفر ممکن است بخواهند درون پیراشکی از سبزیجاتی مثل سیبزمینی، فلفل دلمهای یا انواع دیگر سبزیجات استفاده کنند.
همچنین میتوانید برای صبحانه یا عصرانه خود از پنیر یا مربا استفاده کنید و آن را سرخ کنید. ما در اینجا یکی از مدلهای آن را به شما معرفی میکنیم و شما میتوانید تجربههای دیگری را با مواد مختلف امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
این غذا میتواند یک خوراکی خوشمزه برای کودکان شما در مدرسه یا در خانه باشد. امروزه ایرانیان نیز این پیراشکیهای خوشمزه را در خانه تهیه میکنند و آنها را در میهمانیها و مراسمها ارائه میدهند.
این غذا را میتوان به عنوان پیشغذا در نظر گرفت و غذاهای دیگری مانند: سیبزمینی پخته معطر، دلمه بادمجان، سمبوسه و فلافل را نیز میتوان نام برد.
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی روسی
مواد لازم برای خمیر:
- آرد: ۴ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- مایه خمیر: ۲ قاشق مرباخوری
- شکر: ۲ قاشق مرباخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۵۰ گرم
- روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مایه گوشتی:
- فیله مرغ: ۱ سینه کوچک
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای: نصف عدد
- پنیر پیتزا رنده شده: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- آویشن: به میزان لازم
برای رومال:
زرده تخممرغ: ۱ عدد
شیر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
کنجد برای تزیین
مراحل پخت پیراشکی روسی در منزل
در ابتدا، برای فعال کردن مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط میکنیم. سپس مایه خمیر را روی این مخلوط میپاشیم و روی آن را میپوشانیم و به مدت ده دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید.
در یک کاسه، کره آبشده، روغن مایع و تخممرغها را باهم مخلوط میکنیم. نمک را هم به آن اضافه میکنیم و سپس مایه خمیر عمل آمده را به مواد اضافه میکنیم.
در این مرحله کمکم آرد را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر به دست بیاید. وقتی که کمی حالت خمیری پیدا کرد، ماست را هم اضافه میکنیم.
خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتی به دستمان نچسبد، آرد اضافه میکنیم. خمیر را در همان ظرف چند بار میکوبیم.
بیشتر بخوانید : ایده جالب برای پیراشکی سبزیجات با خمیر خانگی
سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در یک جای گرم قرار میدهیم. اجازه میدهیم حدود یک تا دو ساعت استراحت کند و حجیم شود.
مرحله پخت مواد داخل پیراشکی:
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. زمانی که کمی نرم شد، سیر خرد شده را هم اضافه میکنیم (میتوانید از پودر سیر استفاده کنید یا کلاً حذفش کنید).
پیاز و سیر را کمی تفت میدهیم و سپس فیله مرغی که به صورت ریز خرد کردهایم را به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا سرخ شود.
نمک و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. وقتی رنگ مواد تغییر کرد، قارچهای خرد شده و فلفل دلمهای که به شکل نگینی خرد کردهایم را اضافه میکنیم.
“““html
میکنیم و خوب تفت میدهیم.
خمیر که آماده شد، از آن تکههایی به اندازهی نارنگی بزرگتر درست میکنیم و روی سطحی که آرد پاشیدهایم میچینیم و روی آن را میپوشانیم و دوباره میگذاریم یک ربع استراحت کند. (حدوداً ۱۲ تا ۱۳ تکه میشود).
سپس هر تکه را روی سطح آردپاشی شده با وردنه صاف میکنیم و یک یا دو قاشق از مواد گوشتی را روی آن میگذاریم و کمی پنیر پیتزا رویش میریزیم و میپیچیم.
بیشتر بخوانید : تهیه پیراشکی گوشت در مایکروفر
حالا به دلخواه با دست یا با قالب، توجه کنید که درز خمیر را محکم کنیم تا هنگام پخت باز نشود. سینی فر را چرب میکنیم و پیراشکیها را با فاصله داخل آن میچینیم.
برای رومال خمیرها، زرده تخممرغ را کمی هم میزنیم. سپس به آن دو یا سه قاشق شیر اضافه میکنیم (من بهجای شیر یک قاشق خامه زدم).
با برس مخصوص آشپزی روی پیراشکیها را رومال میکنیم و اگر دوست داشتید میتوانید کمی کنجد هم بپاشید.
فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم. حدود نیم ساعت یا تا زمانی که زیر و روی پیراشکیها طلایی شود در فر میگذاریم.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه پیراشکی موز مرحله به مرحله در منزل
دستور تهیه پیراشکی قلب
دستور تهیه پیراشکی خوشمزه عربی (مصغر)