دستور تهیه پیراشکی سویا ساده خانگی با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیراشکی سویا بسیار خوشمزه در منزل
پیراشکی سویا یکی از فست فودهای خوشمزه است که میتوانید آن را با موادی مثل سویا، قارچ، زرشک، پیاز، آویشن و … به آسانی در خانه درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. در این بخش از دستور پخت آشپزی رضیم با طرز تهیه پیراشکی سویا آشنا میشوید.
با توجه به تنوع در طرز تهیه انواع پیراشکیها، این غذا در خانوادههای ایرانی خیلی محبوب شده است. از جمله انواع محبوب میتوان به پیراشکی مرغ، پیراشکی قارچ و پیراشکی سبزیجات اشاره کرد.
مواد لازم پیراشکی سویا
خمیر پیراشکی/ ۱ بسته
سویا/ ۲۵۰ گرم
قارچ/ ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی/ ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز/ ۱ عدد
زرشک/ ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو/ ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای/ ۱ عدد
آویشن/ نصف قاشق چایخوری
زردچوبه/ نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن/ به مقدار کافی
دستور تهیه پیراشکی سویا
برای درست کردن پیراشکی سویا، ابتدا سویا را به مدت ۱ ساعت در آب گرم بخیسانید.
سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن بریزید. بعد پیاز را که قبلاً خرد کردهاید، همراه با کمی نمک و زردچوبه در روغن تفت دهید.
در مرحله بعد، سویا را آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافیاش را بگیرید. سپس سویا را به پیازهای طلاییشده اضافه کرده و چند بار تفت دهید تا کمی سرخ شود.
حال قارچها را خرد کرده و آن را با آبلیمو در یک تابه دیگر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب قارچ تبخیر شود. اضافه کردن آبلیمو به قارچ کمک میکند تا رنگش تغییر نکند.
بعد، فلفل دلمهای را خرد کرده و همراه با قارچ و رب گوجهفرنگی به مخلوط سویا و پیاز اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. در پایان زرشک، آویشن و فلفل را به ترکیب اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کنید و بگذارید کمی در دمای محیط بماند تا نرم شود. سپس مواد آمادهشده را داخل خمیر قرار داده و با چنگال یا انگشتانتان دو طرف خمیر را ببندید.
در مرحله نهایی، پیراشکیها را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که قبلاً گرم شده گذاشته یا آنها را در روغن سرخ کنید.