دستور تهیه پیلاف پرتغالی + نکات کلیدی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پیلاف پرتغالی + نکات کلیدی
خیلی وقت بود که غذایی ساده و سریع نداشتیم…. حالا اینم یه پلو خوشمزه به سبک پیلاف پرتغالی… در دستور اصلی این پیلاف از گوشت دودی و نمک سود شبیه به بیکن استفاده میشه که به صورت ریز خرد شده و با سبزیجات تفت داده میشه.
اما چون این نوع گوشتها زیاد در دسترس نیست و هزینهش هم بالا هست، ما به سراغ روش گیاهی میریم و از عصاره یا استاک گوشت و مرغ استفاده میکنیم… آب قلم هم انتخاب خوبی هست یا این که میتونید فقط از استاک سبزیجات استفاده کنید و یه وعده غذایی کاملاً گیاهی داشته باشید.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد بزرگ
کره ۳ قاشق سوپخوری
روغن (بهتره از روغن زیتون استفاده کنید) ۳ قاشق سوپخوری
هویج ۴ تا ۵ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
استاک یا عصاره مرغ، گوشت یا سبزیجات ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برنج شسته شده ۲ پیمانه
دستور تهیه پیلاف پرتغالی
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کره و روغن در قابلمه روی حرارت ملایم تفت بدید تا رنگش طلایی بشه.
هویجها را پوست بگیرید و خرد کنید به شکل مکعبی و بعد به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید تا نرم بشن. سپس سیر، رب گوجهفرنگی و برنج رو به قابلمه اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگه تفت بدید تا رنگ رب باز بشه.
استاک رو به قابلمه اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل غذا رو مزهدار کنید. بعد از این که مایعات به جوش اومد، صبر کنید تا آب برنج کشیده بشه. بعد حرارت رو کم کنید و درب قابلمه رو ببندید تا پلو دم بکشه.