دستور تهیه چالک هندی بسیار خوشمزه و لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پانی پوری هندی
پانی پوری یک پیش غذای محبوب در هند است که به آن چالک هم میگویند. این غذا شامل “پانی” که آبی داغ و پر از ادویه است و “پوری” که نوعی نان پف کرده است، میشود.
شما میتوانید این پیش غذای خوشمزه را در خانه با کمترین وسایل تهیه کنید و به عنوان عصرانه استفاده نمایید.
دستور تهیه پانی پوری
مواد لازم برای تهیه پانی پوری:
- نصف فنجان سمولینا
- ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید
- ۳ قاشق آب
- نمک
مراحل تهیه پانی پوری:
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید و روی خمیر آمادهشده را با یک پارچه خیس بپوشانید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند.
سپس خمیر را به ۴۰ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک گلوله کوچک درآورید و برای ۵ دقیقه دوباره با پارچه خیس بپوشانید.
در مرحله بعد، گلولهها را در روغن داغ سرخ کنید به طوری که کاملاً داخل روغن قرار بگیرند تا پف کنند و رنگ طلایی بگیرند.
سپس آنها را روی یک پارچه یا کاغذ مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
دستور تهیه سس پانی پوری هندی
مواد لازم برای تهیه سس پانی پوری:
- نعنای خرد شده
- تمر هندی
- زنجبیل
- فلفل سبز خرد شده
- زیره و نمک و فلفل سیاه
مراحل تهیه سس پانی پوری:
تمر هندی را به مدت یک ساعت در آب بخیسانید.
سپس هستههای تمر هندی را جدا کنید.
سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. میتوانید برای این کار از غذاساز استفاده کنید.
دستور تهیه پخت پانی پوری هندی
این ویدیو به زبان فارسی دری است. امیدواریم که از این دستور تهیه استفاده کنید و در خانه برای خانوادهتان درست کنید و لذت ببرید.
“““html
آموزش درست کردن بریانی هندی که غذایی بسیار شیک و خوشمزه است.
آموزش کامل تهیه بریانی هندی که طعم آن فوقالعاده است.
روش سادهای برای درست کردن پکوره به همراه نکات مفیدی برای پخت بهتر آن.