رسپی

دستور تهیه چاینیز فود غذای محبوب چینی ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فیله مرغ با سبزیجات (چاینیز)

چاینیز فود به روش‌های مختلفی پخته و سرخ می‌شود و بسته به محلی که زندگی می‌کنید، از انواع سبزیجات و گوشت مختلف استفاده می‌شود. این غذا یکی از آن خوراکی‌هاست که می‌توانید با خیال راحت مصرف کنید و از آن لذت ببرید، چون یک غذای رژیمی است و نگران چاقی نخواهید بود. پس بیایید با هم این غذا را درست کنیم.

دستور تهیه چاینیز فود با طعمی دلپذیر

  • مرغ یا گوشت خرد شده نیم کیلو
  • پیاز درشت خرد شده 1 عدد
  • هویج متوسط خرد شده 2 عدد
  • فلفل دلمه قرمز و سبز 2 عدد
  • کرفس خرد شده 2 ساقه
  • قارچ خرد شده به مقدار دلخواه
  • سس سویا 2 قاشق
  • رشته چینی یک بسته
  • آب مرغ یا گوشت 1 لیوان
  • آرد ذرت 2 قاشق

دستور تهیه چاینیز فود

  1. اگر دوست دارید می‌توانید از کلم بروکلی خرد شده نیز استفاده کنید و از مرغ یا گوشت یا هر دو در این غذا بهره ببرید. ابتدا گوشت‌ها را با کمی پیاز رنده شده در یک تابه سرخ کنید.
  2. برای اینکه روغن اضافی گوشت‌ها گرفته شود، بعد از سرخ کردن می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید. سپس پیاز، فلفل دلمه‌ای، کرفس و هویج را اضافه کنید تا کمی تفت بخورند و نیم پز شوند. در حین پخت غذا مراقب باشید.
  3. باید دائما کنار گاز بایستید و مخلوط گوشت یا سبزیجات را هم بزنید تا ته نگیرد یا بیش از حد نرم نشود. برخلاف تاس کباب که باید همه چیز کاملا پخته شود، این غذا مثل بقیه غذاهای چینی فقط تفت داده می‌شود، پس در حین تفت دادن حواستان باشد.
  4. به دلخواه می‌توانید میزان گرما را برای گوشت و یا سبزیجات چاینیز تنظیم کنید. برای سس، آب مرغ و آب و آرد ذرت را روی حرارت می‌گذاریم تا کمی غلیظ شود، سپس سس سویا را اضافه کرده و برای ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم می‌پزیم.
  5. در آخر، نودل یا رشته چینی را حدود ۳ تا ۴ دقیقه در آب جوش می‌پزیم و بعد آن را با سس و سبزیجات و مرغ مخلوط می‌کنیم. نودل خیلی حساس است و سریع خمیری می‌شود و به هم می‌چسبد.
برای اینکه غذا خوشمزه‌تر و زیباتر شود، بهتر است مخلوط کردن درست قبل از سرو کردن غذا انجام شود.

نکته‌ای در باب مواد تشکیل‌دهنده

  • شاید شما از کلم پخته یا هویج پخته خوش‌تان نیاید.
  • (من شخصا گل کلم یا هویج پخته را دوست ندارم) اما وجود هر کدام از این سبزیجات به خوش طعمی و خوش بویی چاینیز کمک می‌کند.
  • همچنین فلفل سبز و کرفس علاوه بر عطر خوب کمی تندی هم به طعم غذا می‌دهند.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا