رسپی
دستور تهیه چای کاراملی خوشرنگ و خوش طعم (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه چای کاراملی
مواد لازم:
چای سیلان مخصوص احمد 2 قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان
شیر ولرم 1 لیوان
آب جوش 1 لیوان
پودر هل به اندازه نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا 2 قاشق غذاخوری چای سیلان مخصوص احمد را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم بگذارید. شکر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از چند دقیقه، شکر آب میشود و حالت کاراملی به خود میگیرد. بگذارید که این ترکیب چای و شکر کاملاً طلایی شود. سپس 1 لیوان آب جوش و بعد از آن 1 لیوان شیر ولرم را به آن اضافه کنید.
در پایان، پودر هل را به مایع اضافه کنید و این مایع را از صافی عبور دهید و داخل قوری بریزید. چای کاراملی شما آماده است. آن را در فنجان مورد علاقهتان سرو کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
منبع: چای احمد