رسپی

دستور تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو

گلوتن بیشتر در گندم و نان وجود دارد. درباره گلوتن بحث‌های زیادی وجود دارد. برخی آن را مفید می‌دانند و برخی دیگر آن را مضر می‌شمارند. اما گلوتن برای کسانی که به بیماری‌هایی مثل سلیاک مبتلا هستند، خطرناک است.

این کیک علاوه بر طعم عالی‌اش، برای کسانی که رژیم غذایی خاصی دارند، بدون گلوتن بودنش مزیت بزرگی به حساب می‌آید. دمای پخت این کیک باید کمی پایین‌تر باشد چون عسل به‌عنوان یکی از مواد اولیه سریع‌تر رنگ می‌گیرد و به قهوه‌ای می‌زند.

دستور تهیه چیز کیک لیمویی یخچالی با طعم عالی

در درست کردن این کیک، مقدار دقیق عصاره لیمو مهم است. اگر میزان عصاره لیمو زیاد باشد، طعم کیک ترش می‌شود. همچنین ماست یونانی که یکی از مواد این کیک است، کمی ترش و تند است، بنابراین بیش از حد عصاره لیمو باعث می‌شود کیک طعم خوبی نگیرد.

یکی از مواد دیگر این کیک، خلال پوست لیمو است. توجه داشته باشید که فقط قسمت زرد پوست لیمو را جدا کنید، چون بخش سفید و داخلی پوست تلخ است و طعم کیک شما را خراب می‌کند.

مواد لازم چیز کیک بدون گلوتن

1 و ¼ پیمانه آرد بادام (برای تارت)
8 عدد خرمای خرد شده (برای تارت)
2 قاشق غذاخوری کره آب شده (برای تارت)
حدود 700 گرم پنیرخامه
¾ پیمانه عسل
1٫5 قاشق چای خوری وانیل
¼ قاشق چای خوری نمک
4 عدد تخم مرغ متوسط در دمای اتاق
¼ پیمانه عصاره لیمو (بهتر است از عصاره لیموی تازه استفاده کنید.)
1 قاشق غذاخوری خلال پوست لیمو
¼ پیمانه ماست یونانی پرچرب
1 پیمانه ماست یونانی بدون چربی (برای لایه بالایی)
2 قاشق غذاخوری عصاره لیمو و 1 قاشق غذاخوری خلال پوست لیمو (برای لایه بالایی)
¼ پیمانه عسل (برای لایه بالایی)
½ قاشق چای خوری وانیل (برای لایه بالایی)

دستور تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو

طریقه پخت چیز کیک بدون گلوتن

ابتدا فر را روی 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

قالب کیک را آماده کرده و یک تکه کاغذ روغنی را در کف آن بگذارید. قالب‌های مخصوص کیک این مزیت را دارند که دیواره‌ها از کف قالب جدا می‌شوند. کافی است دیواره‌های قالب را جدا کنید، کاغذ روغنی را در کف بگذارید و سپس دیواره‌ها را دوباره سر جای خود محکم کنید.

کف و دیواره‌های قالب (شامل کاغذ روغنی) را با کره چرب کنید. در یک غذاساز، آرد بادام، خرمای خرد شده و 2 قاشق غذاخوری کره آب شده را مخلوط کنید.

این مخلوط را در کف قالب بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بگذارید تا تارت آرد بادام آماده شود. لبه‌های تارت باید کمی قهوه‌ای شود.

حرارت فر را به 160 درجه سلسیوس (325 درجه فارنهایت) کاهش دهید. در یک کاسه، پنیرخامه را هم بزنید تا نرم شود.

دستور تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو (مرحله به مرحله)

عسل، وانیل، نمک و 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را به پنیرخامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

2 عدد تخم‌مرغ دیگر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

عصاره لیمو و خلال پوست لیمو را اضافه کرده و کاملاً ترکیب کنید. این مواد را روی تارت در قالب بریزید.

دستور تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو

یک سینی بزرگ را نیمه پر از آب کنید و قالب کیک را داخل آن قرار دهید. این‌کار برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل قالب است. کیک را حدود 60 دقیقه در فر بگذارید تا تقریباً آماده شود و وسط آن کمی نرم بماند.

همزمان که کیک در حال پختن است، مواد لازم برای لایه بالایی را در یک کاسه تمیز مخلوط کنید و کنار بگذارید. کیک را از فر بیرون بیاورید و مخلوط لایه بالایی را روی آن بمالید. برای 10 دقیقه دیگر آن را در فر بگذارید.

کیک را به مدت 1 تا 2 ساعت در دمای اتاق خنک کنید و سپس به مدت چند ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا چیز کیک بدون گلوتن شما آماده شود. نوش جان …

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا