دستور تهیه چیز کیک کلاسیک در فر دسر جدید و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چیز کیک کلاسیک در فر
چیز کیک انواع متفاوتی دارد و با طعمهای متنوعی تهیه میشود. یکی از انواع آن، چیز کیک کلاسیک است که در فر تهیه میشود. شما دوستان عزیز میتوانید آن را درست کنید و به عنوان یک میانوعده، عصرانه یا دسر در کنار عزیزانتان سرو کنید.
تهیه چیز کیک کلاسیک زمان زیادی نمیبرد و به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید. پس این مطلب را از دست ندهید.
دستور تهیه چیز کیک کلاسیک در فر
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کلاسیک:
- بیسکوئیت دایجستیو 250 گرم
- کره 120 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- پنیر خامه ای 440 گرم
- شکر 1 و 1/4 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- ماست خامه ای 1 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق مرباخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
چیز کیک در فر
مراحل تهیه چیز کیک کلاسیک:
ابتدا باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. حالا به سراغ مراحل پخت چیز کیک کلاسیک بروید. ابتدا بیسکوییتها را با مخلوطکن یا غذاساز پودر کنید. اگر این وسایل در دسترس ندارید، میتوانید بیسکوییتها را در یک کیسه پلاستیکی زیپدار بریزید و با وردنه آنها را خرد کنید.
سپس کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا ذوب شود (میتوانید از مایکروویو هم استفاده کنید) و سپس آن را به بیسکوییتهای پودر شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیبی خمیری شکل به دست آید.
در این مرحله، یک قاشق مرباخوری پودر دارچین به مخلوط اضافه کنید. حالا خمیر بهدستآمده را در قالب بریزید و با ته لیوان یا پشت قاشق آن را فشار دهید تا به صورت یکنواخت در قالب پخش شود.
فراموش نکنید که برای تهیه این چیز کیک باید از قالب کمربندی استفاده کنید. حالا قالب را برای 5 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد نوبت درست کردن مایه میانی چیز کیک کلاسیک است.
پنیر خامهای (بهتر است از پنیر ماسکارپونه یا لبنه با میزان نمک کم استفاده کنید) را با همزن بزنید تا یکدست شود. تخممرغها را یکییکی به پنیر اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخممرغ، حدود 1 دقیقه هم بزنید تا حجم آن کمی افزایش یابد.
حالا وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید، سپس شکر را به تدریج اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید. حالا ماست را اضافه کنید و به اندازهای هم بزنید که فقط مخلوط شود. بهتر است از ماست غلیظ و شیرین استفاده کنید.
در این مرحله، رنده پوست لیمو یا پرتقال را اضافه کنید. این کار عطر خوبی به چیز کیک شما میدهد و بوی تخممرغ را از بین میبرد. در آخر، دو قاشق نشاسته ذرت را الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.
چیز کیک در فر
حالا قالب را از یخچال خارج کرده و دور آن را با فویل بپوشانید. سپس آن را در یک سینی لبهدار قرار دهید و داخل سینی آب بریزید تا حدود نیمی از قالب را بپوشاند. این کار کمک میکند که فر مرطوب بماند و سطح چیز کیک کلاسیک خشک نشود و ترک نخورد.
سپس مواد مخلوط شده را روی بیسکوییتهایی که در قالب ریختهاید بریزید و قالب را در فر قرار دهید. دقت کنید که فویل را به خوبی دور قالب بپیچید تا چیز کیک شما خیس نشود.
مدت پخت حدود 1.5 تا 2 ساعت است که بسته به نوع فر ممکن است متفاوت باشد. پخت چیز کیک زمانی تمام میشود که سطح آن کاملاً زرد رنگ شود. در پایان پخت به مدت چند ثانیه گریل را روشن کنید تا روی پنیر کمی برشته شود، اما فقط برای مدت کوتاهی زیرا خیلی سریع میسوزد.
پس از پایان پخت و خاموش کردن فر، چیز کیک را از سینی آب خارج کنید و در فر را باز بگذارید تا چیز کیک به آرامی خنک شود. اجازه دهید که چیز کیک در دمای فر باقی بماند تا یک ساعت خنک شود.
پس از خنک شدن چیز کیک کلاسیک، کمربند قالب را به آرامی باز کنید و سپس چیز کیک را به مدت یک شب در یخچال بگذارید. سپس آن را خارج کنید و با چاقوی گرم برش دهید. نوش جان.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی