دستور تهیه چیلی مرغ خوشمزه در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چیلی مرغ خوشمزه در منزل
در اینجا طرز تهیه چیکن چیلی یا چیلی مرغ را با یک رسپی مخصوص خانگی به شما آموزش میدهیم. این غذا طعمی فوقالعاده دارد که قطعاً از آن لذت خواهید برد.
مواد لازم برای چیلی مرغ :
- 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده
- 1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
- 2 حبه سیر، رنده شده
- 2 عدد فلفل دلمهای، خرد شده (اختیاری)
- 1 قوطی (400 گرمی) لوبیا قرمز، آبکش شده
- 1 قوطی (400 گرمی) لوبیا چیتی، آبکش شده
- 1 قوطی (400 گرمی) گوجه فرنگی رنده شده
- 1 پیمانه آب مرغ
- 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (اختیاری)
- روغن زیتون
- گشنیز تازه برای تزیین (اختیاری)
دستور تهیه چیلی مرغ :
در یک قابلمه بزرگ، کمی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا قهوهای و پخته شود.
پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
در صورتی که از فلفل دلمهای استفاده میکنید، آن را اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، گوجه فرنگی رنده شده، آب مرغ، پودر چیلی، زیره، نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز (اگر استفاده میکنید) را اضافه کنید.
مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا چیلی غلیظ و جا بیفتد.
در صورت تمایل، میتوانید روی چیلی را با گشنیز تازه تزیین کنید و آن را با نان تورتیلا، برنج یا ماکارونی سرو نمایید.
نکات پایانی جهت تهیه چیلی مرغ :
شما میتوانید از انواع مختلف لوبیا مانند لوبیا سیاه یا لوبیا پینتو در این دستور استفاده کنید.
اگر دوست دارید چیلی شما تندتر باشد، میتوانید مقدار پودر فلفل قرمز را بیشتر کنید.
همچنین میتوانید از 1 فنجان ذرت کنسروی آبکش شده نیز در این دستور استفاده کنید.
چیلی مرغ را میتوانید تا 3 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.