رسپی

دستور تهیه چیپس بوریتو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه چیپس بوریتو

چیپس بوریتو یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب است که می‌توانیم با نان لواش یا تافتون درست کنیم. برای مشاهده دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله چیپس بوریتو، لطفاً ادامه را بخوانید.

مواد لازم برای ۴ نفر

نان لواش ۲ عدد
روغن زیتون ½ استکان
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز و پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه چیپس بوریتو
مرحله اول:

برای تهیه چیپس بوریتو، ابتدا نان‌های لواش را روی میز کار می‌گذاریم و عرض آنها را چهار سانتی‌متر برش می‌زنیم. بعد از آن، هر برش نان را به قطعات چهار سانتی‌متری تقسیم می‌کنیم.

مرحله دوم:

سپس، هر تکه نان را به صورت مورب برش می‌زنیم تا دو تکه مثلثی به دست آید. دقت کنید که می‌توان از نان‌های ساده مختلف استفاده کرد، اما نان لواش به خاطر نازکی‌اش، چیپس‌های بهتری می‌سازد.

مرحله سوم:

در این مرحله، روغن زیتون را با جعفری خشک، پودر پاپریکا، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم:

اگر دوست دارید طعم چیپس‌ها تندتر شود، می‌توانید کمی زنجبیل ریز رنده‌شده و فلفل قرمز هم به ترکیب اضافه کنید. سپس تکه‌های نان را به کاسه می‌ریزیم و به خوبی ترکیب می‌کنیم تا چاشنی به همه آنها برسد.

دستور تهیه چیپس بوریتو

مرحله پنجم:

دستور تهیه چیپس بوریتو (مرحله به مرحله)

در همین حال، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. بعد، یک ورق کاغذ روغنی روی سینی فر می‌گذاریم و تکه‌های نان طعم‌دار شده را روی آن می‌چینیم.

مرحله ششم:

پس از اینکه فر گرم شد، سینی را داخل فر قرار می‌دهیم و هر چند دقیقه یک بار نان‌ها را زیر و رو می‌کنیم تا به خوبی خشک شوند. در نهایت، چیپس‌ها را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا