رسپی
دستور تهیه ژله خاکشیر به همراه نکات کلیدی و مهم (مرحله به مرحله)

“`html
روش ساده برای تهیهی ژله خاکشیر مجلسی
مواد اولیه برای تهیه ژله خاکشیر
- ژله آلوئه ورا : 2 بسته
- شربت خاکشیر بدون شکر : 3 قاشق غذاخوری
- آب جوش : 2 لیوان
دستور تهیهی ژله خاکشیر
- ابتدا ۳ قاشق غذاخوری خاکشیر را با مقدار کمی آب مخلوط کنید.
- آن را شستشو دهید و چند بار از صافی رد کنید تا کاملاً تمیز شود.
- سپس آن را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده تا پکتینی شود.
- بعد از این، آن را از صافی رد کرده و کنار بگذارید.
- حالا ۲ بسته ژله آلوئهورا را با ۲ لیوان آب جوش بن ماری کرده و نصف کنید.
- به نصف آن، خاکشیر پکتینی شده را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
- بعد از نیم بند شدن، باید شبیه سفیده تخممرغ شود. آن را در قالبی که کمی چرب کردهاید، بریزید و دوباره در یخچال به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بگذارید تا بیشتر سفت شود.
- در این میان، به نصف باقیماندهی ژله آلوئهورا یک لیوان شیر همدما با ژله اضافه کنید و بعد از هم زدن، روی لایه قبلی بریزید.
- دوباره در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود، اما کاملاً نبندد.
- سپس نصف ژله انگور را با دو سوم لیوان آب جوش بن ماری کرده و بعد از خنک شدن، روی لایه قبلی بریزید و ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.
نکاتی برای بهتر شدن ژله خاکشیر
❗️ژلهها باید همدمای محیط باشند تا با هم مخلوط نشوند.
❗️اگر لایههای زیرین ژله زیاد در یخچال بمانند و کاملاً ببندند، لایههای بالایی به لایه پایینی نمیچسبند و هنگام برگرداندن، از هم جدا خواهند شد.
❗️برای برگرداندن ژله از قالب، کنارههای ژله را با دست از دیوارههای قالب جدا کرده و آرام به سمت مرکز کشیده و داخل ظرف سرو برگردانید.میتوانید چند ثانیه سشوار روی آن بگیرید و سپس برگردانید.
گردآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی