رسپی

دستور تهیه ژله چشم و نظر برای یخچال عروس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ژله چشم نظر

یکی از چیزهایی که در یخچال عروس خیلی جلب توجه می‌کند، ژله است. بنابراین بهتر است که ژله‌های تزئینی و زیبا درست کنید و در یخچال نگهداری کنید. یکی از طرح‌هایی که می‌توانید برای ژله استفاده کنید، طرح چشم و نظر است.

این ژله به رنگ آبی است و درست کردن آن هم بسیار آسان است. در ادامه شما را با دستور تهیه ژله چشم و نظر آشنا خواهیم کرد.

دستور تهیه ژله مدل چشم و نظر

مواد لازم برای تهیه ژله چشم و نظر:

  • شیر ۴ لیوان
  • شکر یک و نیم لیوان
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه یک بسته
  • رنگ خوراکی
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • بستنی وانیلی (به دلخواه)
  • ژله بلوبری یک بسته

دستور تهیه ژله چشم نظر:

نکته‌ای که مهم است این است که همیشه ژلاتین را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید، زیرا کیفیت ژلاتین در تهیه ژله‌ها تاثیر می‌گذارد. هر چه شیر بیشتری استفاده کردید، باید ژلاتین بیشتری هم اضافه کنید.

ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و کنار می‌گذاریم. سپس شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا کمی بجوشد و شکر حل شود. پس از اینکه گاز را خاموش کردید، بگذارید کمی خنک شود. خامه را روی حرارت کتری گرم کرده و سپس به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وانیل و ژلاتین ذوب‌شده را اضافه کنید.

در این مرحله از دستور تهیه ژله چشم و نظر مواد را به ۳ قسمت تقسیم کنید و بنا به سلیقه، رنگ‌های دلخواه را اضافه کنید. قالب را کمی خیس کرده و به مدت یک ربع در فریزر قرار دهید، سپس آن را چرب کنید.

پاناکوتایی که درست کردید را اول به رنگ آبی پررنگ در قالب بریزید و سپس مقدار کمی از آبی بی‌رنگ و سفید. وقتی کمی خود را گرفت، سفید را اضافه کنید و بعد ژله بلوبری به همراه بستنی را بریزید. وقتی ژله خودش را گرفت، باقی‌مانده پاناکوتا را اضافه کنید.

حالا قالب را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد. سپس آن را برگردانید. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا