رسپی

دستور تهیه کاری سبزیجات پاییزی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی

غذاهای هندی معمولاً با برنج، ترشی و مقدار زیادی سبزیجات سرو می‌شوند. کاری سبزیجات پاییزی یا “Autumn Vegetable Curry” را با کارهایی مثل گل کلم، گوجه فرنگی، پیاز و گشنیز درست می‌کنند. پیدا کردن مواد لازم برای این غذا بسیار آسان است.

این خورشت با سبزیجات پخته می‌شود و برای تهیه آن از روغن زیتون استفاده می‌شود، بنابراین یک غذای کاملاً گیاهی و سالم است. هندی‌ها این کاری را معمولاً با برنج سرو می‌کنند.

کاری یک ادویه معروف هندی است که در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. در هند انواع مختلف خوراکی‌ها با این ادویه درست می‌کنند. کاری مرغ، خورشت کاری و پاوباجی از جمله معروف‌ترین غذاهای هندی هستند که پایه اصلی آن‌ها کاری است.

حتی خورشت کاری سبزیجات نیز دستورهای مختلفی دارد. نوع دیگر این خورشت با کدو حلوایی، سیر، پیاز قرمز، رب گوجه، پاپریکا و دارچین تهیه می‌شود.

طعم خورشت کاری بستگی به نوع و مقدار ادویه‌هایی دارد که استفاده می‌کنید. با چند بار درست کردن آن، به روش تهیه‌اش مسلط می‌شوید و می‌توانید آن را در زمان کمی آماده کنید.

اگر طرفدار غذاهای تند و ادویه‌دار هندی هستید، می‌توانید به سایر دستورهای غذایی هندی در این مقاله نیز سری بزنید. طرز تهیه املت هندی و سس ماست و تخم‌مرغ تند را فراموش نکنید.

طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی، یک غذای گیاهی و سالم

مواد لازم :

روغن زیتون: یک و نیم قاشق چای‌خوری
سیب‌زمینی شیرین خرد شده: یک فنجان
گلچـه گل کلم: یک فنجان
پیاز: یک چهارم فنجان
پودر ادویه کاری: دو قاشق چای‌خوری
آب سبزیجات: نیم فنجان
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نخود آبکشیده و خشک شده: ۴۲۵ گرم
گوجه‌فرنگی ریز خرد شده: ۴۱۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
ماست چکیده: نیم فنجان

طرز تهیه کاری سبزیجات پاییزی غذایی گیاهی و سالم

مراحل پخت :

گام ۱: یک ماهیتابه بزرگ تهیه کنید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
گام ۲: مقداری روغن زیتون بریزید و سیب‌زمینی شیرین را کمی سرخ کنید.

گام ۳: حرارت را کم کنید.
گام ۴: پیاز، گل کلم و پودر کاری را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید.
گام ۵: مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
گام ۶: آب سبزیجات، نمک، نخود و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تا جوش آمدن مخلوط صبر کنید.

پوستر کاری سبزیجات پاییزی

گام ۷: در ماهیتابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
گام ۸: در حین جوشیدن، مخلوط را هم بزنید.
گام ۹: سپس آن را با گشنیز و ماست چکیده سرو کنید.

دستور تهیه کاری سبزیجات پاییزی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا