دستور تهیه کاری ماسامان با مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
روش تهیه کاری ماسامان با مرغ
این غذا با اینکه ریشه تایلندی و هندی دارد، خیلی تند نیست. برای تهیه آن از ادویههایی مثل زیره، جوز هندی، دارچین و فلفل قرمز خشک استفاده میشود که به کاری ماسامان طعمی اسپایسی میدهد. کاری ماسامان با مرغ با ادویه کاری خوشمزه میشود.
کاری ماسامان با مرغ یک نوع خورشت است که مردم محلی آن را با برنج باسماتی سرو میکنند. اگر میخواهید کالری غذا کمتر باشد، میتوانید از گوشت سینه مرغ استفاده کنید. کاری ماسامان یک غذای تایلندی است که به ذائقه ایرانیها بسیار نزدیک است.
این غذا که به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیا شناخته میشود، میتوانید آن را با گوشت قرمز هم تهیه کنید. برای این نوع، باید راسته گوساله خرد شده، دانه هل، میخک صدپر و سیر خرد شده را به مواد اولیه اضافه کنید.
نام دیگر کاری ماسامان با مرغ، چیکن کاری تایلندی است. این غذا را میتوان در وعدههای ناهار یا شام سرو کرد. هنگام پخت میتوانید به جای روغن نباتی یا جامد، از روغن مایع استفاده کنید. برای سریعتر شدن پخت، کمی ماست به مواد اولیه اضافه کنید.
اگر دیدید که مرغ هنوز خام است، در چند مرحله یک لیوان آب گرم به غذای در حال پخت اضافه کنید. کاری ماسامان را میتوانید با پودر نارگیل، فلفل سبز و گشنیز تازه سرو کنید.
اگر به غذاهای تایلندی و هندی که طعم تند دارند علاقهمند هستید، دستور تهیه فاهیتای مرغ، تخم مرغ تند و املت هندی را هم امتحان کنید.
مواد لازم :
مایه کاری ماسامان: سه قاشق غذاخوری
روغن نباتی: دو قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده: به میزان لازم
گوشت سینه بدون پوست و استخوان: نیم کیلوگرم
سس ماهی: سه قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: سه قاشق غذاخوری
تمر هندی: سه قاشق غذاخوری
کره بادامزمینی: ۱/۳ فنجان (میتوانید بادامزمینی را در فر تفت بدهید و سپس پودر کنید)
سیبزمینی: سه عدد
آب لیمو تازه: سه قاشق غذاخوری
شیر نارگیل: یک قوطی ۴۰۰ گرمی
مراحل پخت :
گام 1: ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
گام 2: مایه کاری ماسامان و زنجبیل خرد شده را حدود دو دقیقه تفت دهید.
گام 3: سپس سینه مرغ خرد شده را به مایه درون ماهیتابه اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا رنگ ترکیب داخل تابه سفید شود.
گام 4: سس ماهی، بادامزمینی، تمر هندی، شکر قهوهای، سیبزمینی و شیر نارگیل را به سینه مرغ اضافه کنید. بگذارید مایه کمی بجوشد.
گام 5: حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
گام 6: در پنج دقیقه آخر پخت، کمی آب لیمو به غذا اضافه کنید.
گام 7: پس از آماده شدن، حرارت را خاموش کنید و غذا را سرو کنید.