رسپی
دستور تهیه کاسرول سوسیس یک میان وعده خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کاسرول سوسیس مرحله به مرحله
در ادامه این مطلب میتوانید روش تهیه کاسرول سوسیس را ببینید. با ما همراه باشید.
کاسرول سوسیس متفاوت و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه کاسرول سوسیس
- سوسیس چرخ کرده ۴۵۰ گرم
- نان تست بیات شده و مکعبی خرد شده ۵ فنجان
- پنیر چدار رنده شده ۲ فنجان
- تخممرغ ۱۰ عدد
- شیر ۴ فنجان
- خردل خشک ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل تازه به دلخواه
- قارچ ورقه شده به دلخواه نصف فنجان
- پوره گوجهفرنگی به دلخواه نصف فنجان
دستور تهیه کاسرول سوسیس خانگی
- برای تهیه کاسرول، اگر نان مانده داشته باشید، بهتر است؛ چون بافت آن در هنگام پخت حفظ میشود. اگر نان تازه دارید، بعد از خرد کردن آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۰۰ درجه بگذارید تا کمی تست شود.
- سوسیسها را روی حرارت متوسط تفت دهید.
- در حین تفت دادن، با قاشق چوبی قطعات را از هم جدا کنید تا بهتر تفت بخورند سپس روی کاغذ حولهای بگذارید تا روغن اضافهاش گرفته شود.
- در ظرفی دیگر، تخممرغ، شیر، خردل و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.
- نانها را در کف ظرف ۲۲ * ۳۲ که کاملاً با کره چرب کردهاید بریزید و رویش را با لایه پنیر، گوجهی خرد شده و سپس قارچ بپوشانید.
- در لایه آخر، سوسیسها را بریزید و مخلوط شیر و تخممرغ را به طور مساوی روی ظرف بریزید.
- اگر وقت دارید، بهتر است یک شب در یخچال مواد را بگذارید تا مزهها به هم برسند؛ در غیر این صورت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
- سپس در فر با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۱ ساعت بپزید. اگر روی کاسرول خیلی زود قهوهای شد، میتوانید رویش را با کاغذ فویل بپوشانید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیهی ساندویچ میکر مرغ
دستور تهیه ساندویچ مرغ + قارچ خوشمزه در منزل
دستور تهیهی سس مایونز در خانه، سالم و خوشمزه