رسپی

دستور تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

اگر به دنبال یک غذای ویژه و مجلسی با مرغ هستید، می‌توانید کاسرول پاستا را امتحان کنید. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله کاسرول پاستا مجلسی و خوشمزه رستورانی، با ما همراه باشید.

تنوع غذاهای مختلف در آلمان، کشوری با پیشرفت‌های صنعتی، می‌تواند برای هر کسی جالب باشد. مردم این کشور در فصل سرد دوست دارند غذاهای گرم بخورند. آنها برای غذا خوردن بیشتر از کارد و چنگال استفاده می‌کنند و به میان وعده‌ها اهمیت زیادی می‌دهند.

مواد لازم برای تهیه کاسرول پاستا

پاستا ۱/۲ بسته
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ عدد
ذرت ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پنیر چدار به مقدار لازم
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
شیر گرم ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم

دستور تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه

ابتدا مقداری آب به یک قابلمه اضافه کنید و کمی نمک و روغن بریزید. سپس پاستا را به آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید طبق زمان نوشته شده روی بسته پخته و نرم شود. بعد از پخت، آن را آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید تا در مراحل بعدی از چسبیدن جلوگیری شود.

پیاز را پوست کنده و به صورت ریز خرد کنید. سپس آن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم و شفاف شود. بعد از آن، گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. سپس قارچ‌های خرد شده را به مواد بیفزایید و به همراه ادویه‌ها و نمک تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده و گوشت خوب سرخ شود.

دستور تهیه کاسرول پاستا

در مرحله بعد، ذرت و فلفل دلمه‌ای خرد شده و جعفری ساطوری شده را به ترکیب اضافه کنید. در نهایت، رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس از روی حرارت کنار بگذارید و کمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه، آرد را با کره در تابه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس شیر ولرم را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شوند. سپس به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و بگذارید کمی غلیظ شود.

در ظرف دلخواه، کمی از سس بشامل بریزید و سپس پاستا آبکش شده را بچینید. بعد از آن کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی بریزید و دوباره سس سفید روی آن بریزید. در پایان، روی همه چیز را با سس سفید و پنیر چدار بپوشانید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شود. نوش جان!

دستور تهیه کاسرول پاستا

نکات کلیدی در تهیه کاسرول پاستا با گوشت چرخ کرده و قارچ

می‌توانید از هر نوع پاستایی که دوست دارید استفاده کنید.
به جای گوشت، می‌توانید از مرغ استفاده کنید.
می‌توانید در میان لایه‌ها از پنیر ورقه‌ای استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه کاسرول پاستا بسیار خوشمزه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا