دستور تهیه کامل یک ترشی سیر انار بی نظیر فوق العاده (مرحله به مرحله)

“`html
یکی از ترشیهای پرطرفدار در مالی، ترشی سیر انار است که تهیه آن بسیار آسان است. این ترشی چاشنی فوقالعادهای برای انواع غذاها به حساب میآید و طعم خوشمزهای دارد. در این بخش میتوانید با روش تهیه ترشی سیر انار آشنا شوید.
مواد لازم برای ترشی سیر انار
سیر تازه: ۱ کیلوگرم
شیره خرما یا شیره انگور: ۱ لیوان
رب انار: ۱ لیوان
سرکه: به میزان لازم
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
تمر هندی: ۱ بسته
شکر: به مقدار دلخواه
دستور تهیه ترشی سیر انار ساده
تهیه انواع ترشی خانگی آسان است. برای درست کردن ترشی سیر انار، باید اول پوست سیرها را بگیرید، آنها را به خوبی بشویید و روی یک پارچه بگذارید تا آب آنها خارج شود. سپس رب انار، سیر، شیره خرما و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد را در قابلمهای بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی گاز بگذارید. بعد از اینکه سیرها کمی نرم شدند، اجازه دهید تا خنک شوند. سپس سیرهای ترشی را در شیشهای بریزید و درب آن را محکم ببندید. این ترشی بعد از ۶ ماه آماده مصرف است و میتوانید از آن لذت ببرید.
روشهای مختلفی برای تهیه این ترشی وجود دارد. در برخی موارد میتوانید ترشی را بدون جوشاندن درست کنید، در این صورت باید زمان بیشتری بگذارد تا خوب جا بیفتد. همانطور که میدانید، ترشی سیر ۷ ساله یکی از خواص دارویی خوبی دارد.
این ترشی خواص درمانی زیادی دارد.
اگر میخواهید طعم ملستری داشته باشید، میتوانید مقدار شیره خرما و انگور را تغییر دهید. تهیه ترشی سیر انار بسیار ساده است و این ترشی خانگی طعم فوقالعادهای دارد و میتوانید آن را کنار انواع غذاها سرو کنید. همچنین نگهداری این ترشی در شیشه، به حفظ طراوت و ماندگاری آن کمک میکند.
اگر میخواهید طعم بهتری داشته باشید و زودتر از آن استفاده کنید، بهتر است قبل از نگهداری، کمی آن را بجوشانید. افزودن چند تکه نبات نیز میتواند طعم ترشی را ملستر کند.