رسپی

دستور تهیه کاپ کیک انجیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کاپ کیک انجیر

کاپ کیک انجیر یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که طعم و عطر خیلی خوبی دارد و به راحتی درست می‌شود. این شیرینی بافتی سبک و نرم دارد و می‌تواند یک میان وعده یا دسر خوشمزه باشد. در ادامه، با وب‌سایت دستور تهیه رضیم همراه باشید تا به‌طور کامل و مرحله به مرحله، دستور تهیه کاپ کیک انجیر را یاد بگیرید.

مواد لازم کاپ کیک انجیر

آرد ۱۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره نرم ۶۰ گرم
شکر ½ پیمانه
تخم‌مرغ ۱ عدد
ماست یونانی ½ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
پوست لیمو ½ قاشق چایخوری
انجیر به مقدار لازم

دستور تهیه کاپ کیک انجیر
مرحله اول

کره را در یک کاسه بگذارید و حدود ۱۵ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید تا نرم شود. بعد شکر را اضافه کرده و با همزن بزینید تا شکر به خوبی با کره مخلوط شده و ترکیب سبکی حاصل شود.

مرحله دوم

سپس تخم‌مرغ را که به دمای اتاق رسیده است به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط کمی حجیم و کرم‌ رنگ شود. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط آزاد شود.

مرحله سوم

لیمو را بشورید و پوست سبز آن را رنده کنید. مواظب باشید که به پوست سفید نرسید که ممکن است طعم ترشی بدهد. بعد با یک لیسک دور کاسه را تمیز کنید تا عطر تخم‌مرغ از بین برود. اگر لیمو ندارید، می‌توانید از پودر هل استفاده کنید.

مرحله چهارم

ماست را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را در یک کاسه دیگر الک کنید و بکینگ‌پودر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

آرد را آرام آرام و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست درست شود. سپس اجازه دهید خمیر چند دقیقه بماند تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

دستور تهیه کاپ کیک انجیر (مرحله به مرحله)

در یک سینی فر یا قالب مافین، کپسول‌های کاغذی بگذارید. سپس خمیر را در قیف ریخته و کپسول‌ها را تا ۳/۲ پر کنید. حتماً ۳/۱ فضای قالب خالی بماند تا کیک در حین پخت پف کند.

مرحله هفتم

خلال‌های انجیر را بشورید و خشک کنید و به صورت ورقه‌ای برش دهید. هر برش را روی کپسول‌ها بگذارید و سپس سینی یا قالب را در فر که از قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

پوستر کاپ کیک انجیر

مرحله هشتم

اجازه دهید کاپ کیک‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند. برای اینکه مطمئن شوید، یک خلال دندان را در کیک فرو کنید. اگر چیزی به آن نچسبید، کیک‌ها آماده‌اند. سپس از فر درآورده و بگذارید خنک شوند.

مرحله نهم

بر روی کاپ کیک‌ها کمی پودر قند، پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید و با خلال بادام یا شکلات چیپسی تزئین کنید. آنها را با چای سرو کنید.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا