رسپی

دستور تهیه کباب قارچ خوشمزه و مخصوص بچه ها (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه قارچ کبابی و نکات کباب زدن قارچ مجلسی

قارچ کبابی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و سالم است که به خاطر افزایش محبوبیت قارچ در این روزها، طرفداران زیادی پیدا کرده است. بیایید با هم تهیه‌اش کنیم.

روش تهیه قارچ کبابی مجلسی

مواد لازم برای قارچ کبابی

  • ۹۰۰ گرم قارچ – شسته شده و هرکدام را به ۴ قسمت تقسیم کنید
  • یک‌چهارم فنجان (۶۰ میلی‌لیتر) روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • ۱۲ شاخه آویشن یا رزماری
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری، ترخون، پیازچه یا هر سبزی تازه – خرد شده

دستور العمل تهیه قارچ کبابی

  1. شبکه فلزی فر را در وسط قرار دهید و فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. قارچ‌ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2. قارچ‌ها را به صورت یک لایه روی ورق مخصوص فر بچینید. شاخه‌های آویشن و رزماری را روی آنها بگذارید.
  3. ورق را داخل فر بگذارید و بگذارید قارچ‌ها آب خود را از دست بدهند (حدود ۱۵ دقیقه). اگر دوست داشتید، آب قارچ‌ها را در یک ظرف دیگر ریخته و برای تهیه سس یا خوراک دیگری نگه دارید.
  4. سپس قارچ‌ها را دوباره به فر برگردانید و بگذارید تا قهوه‌ای شوند (حدود ۳۰ دقیقه).
  5. شاخه‌های آویشن یا رزماری را بردارید. قارچ‌ها را در یک کاسه بریزید و روی آنها سبزیجات خرد شده بپاشید. بلافاصله سرو کنید.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه یک خورش قارچ جدید و خوشمزه

آیا مصرف قارچ گانودرما فایده‌ای دارد؟

دستور تهیه برگر مرغ و قارچ مرحله به مرحله

گردآوری شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا