رسپی

دستور تهیه کباب مجاری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه کباب مجاری

کباب مجاری یکی از غذاهای خوشمزه است که طعم‌های مختلف را با سبزیجات، سس بشامل، گوشت و پنیر چدار ترکیب می‌کند. این غذا به‌قدری لذیذ است که برای همه روی میز کافی خواهد بود و جای هیچ‌کس را تنگ نمی‌کند. هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر آن مقاومت کند. این یک غذای اصلی فوق‌العاده است که همه دوستش دارند.

مواد لازم برای تهیه کباب مجاری

گوشت گوساله ریز خرد شده ۵۰۰ گرم
بادمجان بزرگ ۲ عدد
سیب‌زمینی متوسط ۱ عدد
نخود فرنگی آب‌پز ۱ لیوان
گوجه‌فرنگی متوسط ۲ عدد
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
نمک
فلفل

مواد لازم برای کباب مجاری

برای سس بشامل:

کره یک قاشق سوپ‌خوری
آرد یک قاشق سوپ‌خوری
شیر ۱ و ½ لیوان
نمک
فلفل سیاه

  • برای روی غذا یک لیوان پنیر پیتزا

طرز تهیه کباب مجاری:

گوشت خرد شده گوساله را در یک تابه مناسب بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و چند بار هم بزنید.

پخت گوشت برای کباب مجاری

سپس مقداری آب به تابه اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند و بگذارید با شعله ملایم بپزد تا گوشت نرم شود.

طبخ گوشت برای کباب مجاری

دو بادمجان را به‌صورت نازک پوست کنده و سیب‌زمینی را هم پوست کنده و هر دو را به مکعب‌های کوچک برش دهید. سپس آن‌ها را به‌صورت جداگانه در روغن داغ سرخ کنید و بعد در بشقابی که کاغذ حوله‌ای دارد بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

دستور تهیه کباب مجارستانی

بعد از پخت گوشت، سه قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون روی آن بریزید. یک لیوان نخود فرنگی و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید.

دستور تهیه کباب مجاری (مرحله به مرحله)

مواد اولیه کباب مجارستانی

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را که پوست کنده‌اید و خرد کرده‌اید، به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید تا کمی نرم شوند.

کباب مجاری مخصوص

سپس از روی اجاق بردارید و بادمجان و سیب‌زمینی سرخ شده را روی آن بریزید و یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده را نیز اضافه کنید.

پوستر کباب مجاری

برای تهیه سس بشامل، در یک قابلمه کوچک کره را ذوب کنید و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس یک و نیم لیوان شیر را کم‌کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود.

دستور تهیه تهیه کباب مجاری

به هم زدن ادامه دهید تا سس غلیظ شود. اگر خیلی غلیظ شد، کمی شیر اضافه کنید و در انتها مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید. بگذارید سس به مدت ۲۵ دقیقه بپزد تا روی آن طلایی شود. نوش جان!

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا