رسپی

دستور تهیه کباب مرغ تند تایچان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کباب مرغ تند تایچان

کباب مرغ تند تایچان یک غذای خوشمزه و محبوب از کشور اندونزی است که با مرغ، ادویه‌های تند و سبزیجات درست می‌شود. این غذا طعمی تند و ترش دارد و می‌تواند به عنوان وعده اصلی یا پیش غذا سرو شود.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
زنجبیل خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: ۱/۲ پیمانه
سرکه برنج: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه :

مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید.
پیاز، سیر و زنجبیل را خرد کنید.
در یک کاسه، مرغ، پیاز، سیر، زنجبیل، پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر کاری، پودر فلفل قرمز، آبلیمو، سرکه برنج، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم به مرغ برود.
سیخ‌های چوبی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
مرغ را به سیخ‌ها بکشید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه گرم کنید.
کباب‌ها را در ماهیتابه بپزید تا طلایی رنگ شوند.
کباب‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و با برنج یا نان سرو نمایید.

نکات لازم جهت تهیه کباب مرغ تند تایچان

برای اینکه کباب‌ها طعم بهتری داشته باشند، از مرغ تازه و بدون چربی استفاده کنید.
می‌توانید به جای پودر کاری، از ادویه کاری تازه هم استفاده نمایید.
به جای سرکه برنج، می‌توانید از آبلیمو یا سرکه معمولی بهره ببرید.
به جای شکر، همچنین می‌توانید شکر قهوه‌ای بکار ببرید.
می‌توانید به کباب‌ها، سبزیجات دیگری مانند فلفل سبز تند، قارچ یا گوجه‌فرنگی هم اضافه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا