رسپی

دستور تهیه کتلت لوبیا سفید مجلسی با طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کتلت لوبیا سفید خوشمزه

این کتلت با لوبیا سفید پخته، سیب‌زمینی، پیاز، تخم‌مرغ و ادویه تهیه می‌شود. اگر به کتلت علاقه‌ دارید، در اینجا روش تهیه کتلت لوبیا سفید را به شما معرفی می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه کتلت لوبیا سفید:

لوبیا سفید پخته: ۲ پیمانه
سیب‌زمینی: ۱ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
تخم‌مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

روش تهیه کتلت لوبیا سفید:

لوبیاهای پخته را با یک گوشت‌کوب له کنید یا در مخلوط‌کن بریزید تا نرم و پوره شود.
سیب‌زمینی را پوست کنده و رنده کنید.
پیاز را به شکل ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا نرم و شفاف شود.
حالا سیب‌زمینی رنده شده، لوبیا پوره شده، پیاز سرخ شده، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
در تابه‌ای کمی روغن بریزید و گرم کنید.
از مخلوط کتلت به اندازه دلخواه بردارید و با دستان‌تان به شکل کتلت فرم دهید و در تابه قرار دهید.
کتلت‌ها را از دو طرف سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
کتلت‌های لوبیا سفید را با نان، سبزی‌جات و سس دلخواه‌تان سرو کنید. نوش جان!

نکات اضافی برای تهیه کتلت لوبیا سفید :

اگر نمی‌خواهید از سیب‌زمینی استفاده کنید، می‌توانید از نان لواش یا تست به جای آن استفاده کنید.
برای طعم بهتر می‌توانید از سبزیجات معطری مانند جعفری، گشنیز یا شوید در مخلوط خود استفاده کنید.
اگر مخلوط خیلی سفت بود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید.
اگر مخلوط خیلی شل بود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری به آن اضاف کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا