رسپی

دستور تهیه کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

کدو بلوطی : غذاهای خوشمزه با کدو بلوطی

کدو بلوطی یک نوع کدو در فصل زمستان است که معمولاً با شکر و کره مصرف می‌شود. با اضافه کردن ادویه‌های مختلف می‌توان طعم‌های متفاوتی به آن داد.

در این مقاله می‌خواهیم چند پیشنهاد ساده برای پخت و آماده کردن کدو بلوطی ارائه دهیم. پس با ما در این مطلب از رضیم همراه باشید.

4 روش برای طعم‌دار کردن کدو بلوطی

1. دستور تهیه کدو بلوطی ساده

مواد لازم: (برای 4 نفر)

  1. یک قاشق غذاخوری کره آب شده
  2. نمک و فلفل
  3. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  4. دو قاشق غذاخوری آویشن
  5. یک چهارم فنجان پنیر پارمیجانو

کدو بلوطی ساده

1- دمای فر را به 200 درجه سانتی‌گراد برسانید.

یک سینی شیرینی‌پزی را کمی با اسپری نچسب چرب کنید. می‌توانید به جای چرب کردن سینی، آن را با یک ورق آلومینیومی بپوشانید.

2- کدو بلوطی را نصف کنید.

کدو بلوطی را از وسط به دو نیم کنید و دانه‌ها و رشته‌های درونش را خارج کنید.
قبل از استفاده، کدو را به خوبی بشویید.

با یک قاشق، دانه‌ها و مواد اضافی درون کدو را بیرون آورده و خوب تمیز کنید.

3- کدوها را روی سینی قرار دهید.

دو نیمه کدو را روی سینی قرار دهید به طوری که سطح داخلی‌شان به سینی چسبیده باشد.

4- کدوها را 45 دقیقه بپزید.

کدوها زمانی پخته شده‌اند که چنگال یا چاقو به راحتی در گوشت آن‌ها فرو برود. هرگز کدوهای پخته شده را در ظرف دربسته قرار ندهید.

5- داخل کدو را با کره چرب کنید و دوباره داخل فر قرار دهید.

دستور تهیه کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف (مرحله به مرحله)

کدوها را از فر بیرون آورده، سطح داخلی‌شان را با کره بپوشانید و به دلخواه کمی نمک و فلفل روی آن‌ها بریزید. سپس برای 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

دقت کنید که این بار کدوها را برعکس دفعه قبل روی سینی قرار دهید به طوری که پوست‌شان به سینی نزدیک باشد.

6- کدوها را به شکل دلخواه سرو کنید.

می‌توانید کدوهای پخته شده را به همان شکل بخورید یا از آن‌ها در یک دستور تهیه دیگر استفاده کنید.

2. دستور تهیه کدو بلوطی تند

  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل برای طعم‌دار کردن
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری زیره
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری گشنیز
  • یک هشتم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز

دستور تهیه کدو بلوطی تند

1- دمای فر را به 218 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

یک سینی مناسب را با ورق آلومینیوم بپوشانید یا آن را چرب کنید.

2- کدو را تکه‌تکه کنید.

پس از نصف کردن کدو و پاک کردن داخل آن، آن را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

3- کدوها را آغشته به روغن و ادویه کنید.

تکه‌های کدو را روی سینی بچینید و روغن زیتون را روی آن‌ها بریزید و با قاشق روی سطح آن‌ها پخش کنید. سپس نمک، فلفل، زیره، گشنیز و فلفل قرمز را به آن‌ها اضافه کنید.
توجه داشته باشید که مواد به طور یکنواخت روی همه سطوح کدوها پخش شود.

4- کدوها را برای 30 دقیقه در فر قرار دهید.

در این مدت، سینی را درآورده و تکه‌های کدو را برگردانید و دوباره در فر قرار دهید. وقتی کدوها پخته شوند، باید تقریباً قهوه‌ای و کاملاً نرم باشند.
توجه کنید که تکه‌های کدو روی هم نروند.

5- کدوها را وقتی هنوز گرم هستند سرو کنید و لذت ببرید.

3. دستور تهیه کدو بلوطی شیرین

1- دمای فر را به 200 درجه سانتی‌گراد برسانید. در این بین یک سینی بزرگ آماده کنید.

2- کدو بلوطی را نصف کرده و دانه‌های درون آن را جدا کنید.

برش کدو بلوطی ممکن است کمی سخت باشد. برای راحتی، کدو را روی یک تخته برش قرار دهید و با چاقوی بزرگ برش بزنید.

با کمک چاقو، برش‌های کوچکی روی سطح داخلی کدو ایجاد کنید تا طعم مواد و چاشنی‌ها به داخل کدو نفوذ کند.

3- کدوها…

“““html

را روی سینی بگذارید.

یک مقدار خیلی کم آب روی سینی بریزید. توجه کنید که آب داخل کدوها نریزد. ریختن آب در سینی باعث می‌شود که پوست کدو نسوزد و گوشته‌ی آن خشک نشود.

کدوها را طوری روی سینی بچینید که سطح برش‌خورده آن‌ها به سمت بالا باشد.

4- ادویه‌ها و مواد دلخواهتان را اضافه کنید.

نصف قاشق غذاخوری کره را به طور یکنواخت روی هر نصف کدو بریزید و کمی نمک روی آن‌ها بپاشید. همچنین یک قاشق غذاخوری شکر وسط هر کدام بگذارید و سپس یک قاشق چای خوری شیره افرا روی هر قسمت بریزید.

5- کدوها را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

کدوها باید خوب نرم شده و سطح داخلی آن‌ها قهوه‌ای شود. زمان پخت حداکثر یک ساعت و ربع است و نباید بیشتر از آن در فر بمانند.

6- بگذارید کدوها به آرامی سرد شوند.

بعد از پختن کدوها، فر را خاموش کنید و بگذارید کدوها سرد شوند. اگر مقداری از کره و شکر که روی کدوها ریخته‌اید جذب گوشته نشد، می‌توانید آن‌ها را با قاشق بردارید.

4. طرز تهیه کدو بلوطی ملس

1- دمای فر را به 200 درجه سانتی‌گراد برسانید.

یک سینی شیرینی‌پزی دیواره‌دار را با ورق آلومینیومی بپوشانید یا کمی روغن نچسب روی سطح سینی اسپری کنید. حتماً از سینی دیواره‌دار استفاده کنید.

2- کدو را به قسمت‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

با استفاده از یک چاقوی بزرگ، کدو را از وسط نصف کنید و بعد از تمیز کردن مواد داخل آن، هر نصف را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید.

3- تکه‌های آماده شده را روی سینی قرار دهید.

توجه داشته باشید که تکه‌های کدو را روی هم نگذارید و کمی فاصله بین آن‌ها ایجاد کنید.

4- ادویه‌ها را روی کدوها بریزید.

روغن زیتون را روی کدوها بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. سپس آویشن، نمک و فلفل را به شکل یکنواخت روی آن‌ها بپاشید.

نصف قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه برای طعم‌دار کردن کدوها اضافه کنید.

5- پنیر پارمیجانو را روی تکه‌های کدو بپاشید.

سعی کنید تا حد امکان پنیر را به طور یکنواخت روی سطح کدوها پخش کنید.

6- کدوها را به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. کدوها باید به خوبی نرم شوند و رنگ قهوه‌ای طلایی بگیرند.

7- کدوها را وقتی هنوز گرم هستند سرو کنید.

بگذارید کدوها دو سه دقیقه سرد شوند و بعد آماده‌ی خوردن خواهند بود. توجه کنید که پوست کدو مغذی است و وقتی کدوها پخته می‌شوند، پوست‌شان به اندازه کافی نازک است که به راحتی خورده شود. اما اینکه پوست را بخورید یا نه بستگی به سلیقه شما دارد.

دستور تهیه کدو بلوطی در ۴ طعم مختلف


بیشتر بخوانید :

دسر کدو حلوایی: دستور تهیه ۴ مدل دسر با کدو حلوایی

دستور تهیه کدو سوخاری داخل فر: یک پیش غذای خوشمزه

دستور تهیه خورش کدو مسمایی با گوشت و بدون گوشت

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا