دستور تهیه کرم هات چاکلت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کرم هات چاکلت
کرم هات چاکلت یک دسر خوشمزه است که برای کسانی که دوست دارند طعم شکلات و کاکائو را تجربه کنند بسیار مناسب است. هات چاکلت یک نوشیدنی غلیظ و با رنگ قهوهای تیره است. برای تهیه این نوشیدنی باید فقط از پودر کاکائو استفاده کنیم. هر چه رنگ پودر کاکائو تیرهتر و بوی آن خوشایندتر باشد، هات چاکلت طعم بهتری خواهد داشت.
این دسر مزه قوی شکلاتی و بافتی کرمی دارد و مصرف آن در فصلهای سرد بسیار لذتبخش است. در این مقاله دستور تهیه کرم هات چاکلت را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای کرم هات چاکلت
شیر ۳ لیوان
پودر هات چاکلت ۲ بسته
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
شکر ۳-۴ قاشق غذاخوری
آب سرد ۳/۴ پیمانه
خامه ۱/۲ پاکت
دستور تهیه کرم هات چاکلت
ابتدا ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا کمی پف کند، سپس آن را بر روی بخار آب داغ قرار دهید تا حل شود. هات چاکلت و پودر کاکائو را با شیر در قابلمه روی حرارت قرار دهید تا بهخوبی مخلوط شوند. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
زیر حرارت را خاموش کرده و ژلاتین حلشده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس اجازه دهید مخلوط سرد شود. وقتی سرد شد، کمی از آن را روی خامه بریزید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. سپس بقیه مخلوط را به خامه اضافه کنید و هم بزنید.
سپس این مخلوط را به قالب منتقل کنید و در یخچال قرار دهید. برای خارج کردن دسر از قالب، با نوک چاقو به اندازه نیم سانت دور تا دور دسر را آزاد کنید.
برای قالبهای سیلیکونی، دسر به راحتی آزاد میشود و نیازی به گذاشتن در آب گرم نیست. همچنین ظرف سرو را کمی خیس کنید و دسر را در آن برگردانید. اگر احساس کردید دسر آزاد نشده، چند ثانیه آن را در آب ولرم قرار دهید تا آزاد شود. اما زیاد در آب نگذارید تا دسر شل نشود.
دوباره ظرف سرو را خیس کنید و دسر را در داخل آن برگردانید. دلیل خیس کردن ظرف این است که اگر دسر وسط ظرف قرار نگرفت، بتوانید به راحتی آن را جا به جا کنید.