رسپی
دستور تهیه کرپ گوشت در منزل مرحله به مرحله + سس قارچ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کرپ گوشت
کرپ به معنی پیچاندن در زبان فرانسوی است. این غذا نوعی پانکیک نازک محسوب میشود که معمولاً با مواد مختلف پر میشود. در اینجا، طرز تهیه کرپ گوشت و قارچ را برای شما توضیح میدهیم.
دستور تهیه کرپ گوشت و قارچ خوشمزه
مواد لازم برای تهیه کرپ
- تخممرغ: ۳ عدد
- شیر: نصف پیمانه
- آرد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک و کمی فلفل سیاه و زردچوبه
مواد لازم برای سس گوشت و قارچ
- گوشت چرخ کرده
- پیاز سرخ شده
- قارچ
- فلفل دلمهای
- رب گوجهفرنگی
- پنیر پیتزا
- نمک، فلفل و آویشن
مراحل تهیه کرپ گوشت و قارچ
- اول، سس گوشت را درست میکنیم. پیاز و گوشت چرخکرده را کمی تفت میدهیم. سپس قارچ، فلفل دلمهای، ادویهها و رب را اضافه کرده و میپزیم، بعد کنار میگذاریم.
- برای تهیه کرپ، تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
- نکته: از همزن برقی استفاده نکنید، زیرا کرپ حباب دار خواهد شد.
- سپس آرد، شیر، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست و بدون گلوله شود.
- مایع باید به اندازه غلظت ماست باشد. اگر خیلی شل بود، کمی آرد و اگر خیلی سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.
- کف تابه کوچکی را کمی چرب کنید و بگذارید داغ شود. با یک ملاقه کوچک مقداری از مایه را در تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه به همه جای آن بچسبد.
- وقتی طرف زیرین طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد و طلایی شود.
- سپس مقداری از مواد گوشتی را روی کرپ بگذارید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و شروع به رول کردن کنید.
- کرپها را چند دقیقه در مایکروفر یا فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کرپ گوشت
- کرپ باید نازک باشد تا مغز پخت شود.
- استفاده از تابه دستهدار به شما کمک میکند مایه کرپ را راحتتر بچرخانید و پخش کنید.
- تابه باید نچسب باشد.
- مایه گوشتی که برای پر کردن کرپ استفاده میکنید باید کم آب باشد.
- در صورت تمایل میتوانید از پودر آویشن برای عطر و بوی بهتر استفاده کنید.
- از همزن برقی استفاده نکنید تا کرپ حباب دار نشود.
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی