دستور تهیه کشک خرفه محلی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کشک خرفه محلی
کشک خرفه محلی یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که از شیر درست میشود و طرز تهیههای مختلفی دارد. در اینجا، میخواهیم با هم دستور تهیه آن را بخوانیم.
کشک خرفه محلی از خشک کردن دوغ یا ماست بهدست میآید. زمانی که شیر زیاد بود، چوپانها این محصول را درست میکردند تا بتوانند آن را مدت بیشتری نگهدارند. کشک خانگی پر از ویتامین، پروتئین، چربی و کلسیم است.
این ماده مغذی میتواند به عنوان سس ترش و شور برای برخی غذاهای ایرانی مثل آش و کلهجوش استفاده شود. همچنین میتوان آن را بهصورت خشک استفاده کرد و به عنوان تنقلات سالم کنار خوراکیهای دیگر میل کرد.
دستور تهیه کشک و خرفه ساده و خوشمزه
مواد لازم برای کشک خرفه محلی
کشک ساییده ۱ لیتر
خرفه ۳۰۰ گرم
سیر ۵ حبه
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
لپه ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
روغن محلی به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه کشک خرفه محلی
پیش از هر چیز، سبزی خرفه را که برای دیابت مفید است، تمیز کرده و میشوییم و به آب در حال جوش اضافه میکنیم. بعد از پنج دقیقه، سبزی را آبکش میکنیم. لپه را میپزیم و سپس یا با گوشتکوب خیلی خوب له میکنیم.
در یک قابلمه، مقداری روغن میریزیم و پیاز خردشده را به آن اضافه میکنیم تا طلایی شود. بعد سیر را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و میگذاریم مواد کمی تفت بخورند. سپس لپه و گوشت چرخکرده را اضافه کرده و درب قابلمه را میبندیم تا گوشت به آرامی بپزد و رنگش تغییر کند.
بعد از اینکه گوشت به خوبی پخته شد، نعناع خشک را اضافه کرده و بعد از چند ثانیه، خرفه را میریزیم. حالا نوبت به اضافه کردن کشک ساییده و تنظیم نمک غذاست. توجه کنید که کشک نباید بجوشد.
زمانی که کشک به نقطه جوش رسید، شعله را خاموش میکنیم. غذای خوشمزه ما آماده است. نوش جان!