دستور تهیه کشک سیب کرمانی یک غذای کامل گیاهی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کشک سیب کرمانی
در اینجا یک غذای خوشمزه از کرمان معرفی میشود که نمایانگر تنوع فرهنگ و سنتهای آن منطقه است. کشک سیب یک غذاگیاهی و سنتی کرمانی است که تهیه آن خیلی راحت است و به مواد زیادی احتیاج ندارد. با کمی عشق و ذوق، میتوانیم این خوراکی را درست کنیم و از یک عصرانه یا شام جذاب لذت ببریم. بیایید با هم کشک سیب کرمانی را بپزیم.
مواد لازم برای تهیه کشک سیب کرمانی برای ۲ تا ۳ نفر
سه عدد سیبزمینی متوسط
دو عدد پیاز
کمی زردچوبه
پنج حبه سیر
یک لیوان کشک
گردو خرد شده برای تزئین
پیاز داغ برای تزئین
نعنا داغ برای تزئین
دستور تهیه کشک سیب کرمانی سنتی
ابتدا سه عدد سیبزمینی متوسط را که از زمین برداشت شدهاند، میپزیم و رنده میکنیم.
سپس پیازها را ریز خرد کرده و با کمی روغن یا کره تفت میدهیم. پیاز داغ طلایی (دو عدد) را درست میکنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا طعم بهتری بگیرد.
بعد از آن، سیبزمینیهای رنده شده را با سیر رنده شده ترکیب میکنیم و با پیاز داغ مخلوط میکنیم تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند. سپس کشک (یک لیوان) به مخلوط اضافه میشود و با هم ترکیب میشوند.
در نهایت، کشک سیب را با گردو خرد شده و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین میکنیم تا زیباتر و خوشمزهتر شود. حالا آمادهاید تا از طعمی لذتبخش بهرهمند شوید. نوش جان!
منبع : فیدیا