رسپی

دستور تهیه کلاب ژامبون (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کلاب ژامبون

کلاب‌ها ساندویچ‌های سریع و راحتی هستند که نه تنها به عنوان یک میان وعده خوشمزه به حساب می‌آیند، بلکه می‌توانند به عنوان یک وعده غذایی مغذی و سریع در محل کار نیز استفاده شوند. در اینجا دستور تهیه کلاب محبوب ژامبون را برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد اولیه مورد نیاز:

نان پیتا یا نان لواش ۵ عدد
کاهو خردشده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خردشده ۳ عدد
خیارشور ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا ۲۰۰ گرم
پنیر چدار رنده شده به مقدار لازم (برای روی نان)

دستور تهیه کلاب ژامبون خانگی

1. نان کلاب را آماده کنید:
با کره، کف تابه را چرب می‌کنیم. نان دایره‌ای، مثل نان تافتون یا نان لواش را روی میز کار قرار می‌دهیم و از وسط نان به یک سمت شروع به بریدن می‌کنیم. سپس، پنیر چدار رنده شده یا سس دلخواه را روی قسمت برش داده شده می‌مالیم و نان را در تابه قرار می‌دهیم تا تست شود.

2. نان را پر کنید:
یک چهارم از نان را با ژامبون (گوشت چرخ کرده سرخ شده، مرغ ریش‌ریش شده، سوسیس یا کالباس) پر می‌کنیم. سپس کاهو را در یک ربع دیگر می‌ریزیم، سمت دیگر را با گوجه فرنگی و خیارشور پر می‌کنیم و در آخر با پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا پر می‌کنیم.

3. نان کلاب را بپیچید:
از سمت برش خورده، شروع به تا کردن نان می‌کنیم. وقتی پنیر موزارلا ذوب شد، کلاب آماده است.

4. کلاب را سرو کنید:
با سس کچاپ و خردل آن را تزئین و سرو کنید.

منبع : آرسس شف

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا